ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΘΥΜΙΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ .
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ 2014 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΦΑΛΜΗΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΙΜΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ.
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΒΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΝΟΗΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.
Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΡΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΕΟΝ. ΕΧΘΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 13 ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 3 13ΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Α Β Γ .
ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΙΡΙΔΑΝΟΥ
ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
________________________________________________________________________
ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ !! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ !!!
________________________________________________________________________

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΥΦΑΛΜΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΠΙ 20-30 ΛΕΠΤΑ (ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΛΥΚΙΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΑΥΜΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ Α, Β ΚΑΙ Γ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ;
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΛΙΟ ΑΡΧΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΓΑΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΣ.

Η ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΩΝ 13 ΜΗΝΩΝ (13 ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ, ΜΗΝΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΝΗ=ΣΕΛΗΝΗ) ΤΩΝ ΕΛ-ΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ, Η ΗΜΕΡΑ ΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, Η ΗΜΕΡΑ ΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ. Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΗΛΥ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ. Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ 13 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 13 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΞΑΓΝΙΣΤΕΙ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο 13. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ Α-Β-Γ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο 13 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΗΛΙΟ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΟΣ” ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ 12 ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ 13, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ, ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΛΙΟ, ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ 12 ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΞ ΑΥΤΟΥ, 12 ΘΕΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ 13.