ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Το πανεπιστήμιο Κύπρου αδειάζει τον Βελόπουλο – «Ουδέποτε υπήρξε φοιτητής & βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου»

Σε νέα επική γκάφα φαίνεται να έχει επιπέσει ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης μιας και σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν έχει καν πτυχίο…
Το Πανεπιστήμιο Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει οτι έχει δώσει πτυχίο στον Κυριάκο Βελόπουλο.
Με ανακοίνωση που δημοσίευσε το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ξεκαθαρίζει οτι όχι απλά δεν έχει πάρει πτυχίο, αλλά οτι δεν έχει καν φοιτήσει εκεί.
Αναλυτικά η διευκρίνηση: «Έχει περιέλθει στην αντίληψή μας ότι το μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Κυριάκος Βελόπουλος φέρεται να έχει λάβει το 2013 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου πτυχίο με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό και το 2016 μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία.  
Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου».
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο site της Βουλής, στις σπουδές του προέδρου της Ελληνικής Λύσης γράφει οτι φοίτησε στο «Πανεπιστήμιο Κύπρου» για το διάστημα 2013 με 2016.
Πατώντας όμως δεξιά, που έχει την ιστοσελίδα του και αμέσως μετά στο βιογραφικό του, θα δει οτι αναφέρει πως «Το 2013 έλαβε το Πτυχίο του με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. 

Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο  Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία και από το 2017 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σόφιας».

ΠΗΓΗ