ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!( ΒΙΝΤΕΟ)


ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ;
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΛΕΟΝ… ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΨΗ… ΚΑΘΟΤΙ 5 ΧΡΟΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ “Ε ΚΑΙ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ;”.
ΤΟΣΗ ΑΓΝΟΙΑ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ. ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ (ΜΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ) ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΕΥΘΥΝΩ ΣΚΕΨΕΙΣ.
ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ.
.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ…
.
Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020 ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 362ΔΙΣ ΕΥΡΩ.
.
Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020 ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 679ΔΙΣ ΕΥΡΩ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 4,5ΤΡΙΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΙΣΟ ΜΕ 33 ΕΛΛΑΔΕΣ).
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: ΤΑ 600ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ (ΑΦΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΕΥΡΩ) ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΩΣ ΕΣΟΔΑ (!) ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ, ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΟΣΚΕΛΙΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ). ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2020 ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ 600ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ(!) ΔΑΝΕΙΣΜΟ (ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟΚΟΥΣ).
.
Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΦΑΝΗΣ, ΟΣΟ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΡΟΤΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ