ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Στη φυλακή ο Πάιατ και κατάρρευση του Ελληνικού πολιτικού καθεστώτος; Όλα είναι πιθανά πλέον!


Στη φυλακή ο Πάιατ και κατάρρευση του Ελληνικού πολιτικού καθεστώτος; Όλα είναι πιθανά πλέον!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Αμερικανικού ειδησεογραφικού ιστότοπου, Axios, η δικαστική επιτροπή της Γερουσίας, όπου προεδρεύει ο Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής, Λίντσεϊ Γκράχαμ, στενός φίλος του Προέδρου Τραμπ, έχει λάβει εξουσιοδότηση να ερευνήσει σε βάθος, την υπόθεση των κατασκευασμένων κατηγοριών από την κυβέρνηση Ομπάμα, για εμπλοκή και ανάμειξη της Ρωσίας στις Αμερικανικές εκλογές του 2016, όπου ερευνήθηκε και κατηγορήθηκε άδικα και παράνομα, ο Πρόεδρος Τραμπ.
Η επιτροπή της Γερουσίας, θα καλέσει πάνω από 50 ανώτατους αξιωματούχους της κυβέρνησης Ομπάμα, μεταξύ των οποίων, ο πρώην διευθυντής του FBI και ο διοικητής της CIA. Η υπόθεση αυτή, παράλληλα με τις έρευνες που διεξάγονται επί πολλούς μήνες από το Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης, θα οδηγήσει, με μαθηματική ακρίβεια, στην απαγγελία κατηγοριών για εσχάτη προδοσία, σε ανώτατους αξιωματούχους της κυβέρνησης Ομπάμα, αλλά πιθανότατα και στον ίδιο τον πρώην Πρόεδρο και τη Χίλαρι Κλίντον.
Ο Λευκός Οίκος, δείχνει αποφασισμένος, μετά τις υποβοηθούμενες, από τους Δημοκρατικούς και το βαθύ κράτος του Σόρος, εξεγέρσεις, στις Αμερικανικές μεγαλουπόλεις, αλλά και την καταστροφή της οικονομίας με το παραμύθι του κορωνοϊού, να οδηγήσει το σύστημα Ομπάμα –Κλίντον στις αίθουσες των ποινικών δικαστηρίων.
Σε αυτή τη βρώμικη υπόθεση, υπάρχει και Ελληνικό ενδιαφέρον, διότι η επιτροπή, θα διερευνήσει και την υπόθεση του γιου του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν, στην Ουκρανια και το λάδωμά του από την Ουκρανική εταιρεία, Μπουρίσμα. Όπως έχουμε αποκαλύψει (διαβάστε εδώ),  σε αυτή την ιστορία, εμπλέκεται και ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρυ Πάιατ!
Είναι εξαιρετικά πιθανό, να δούμε τον κύριο Πάιατ να καταθέτει, ως ύποπτος στην επιτροπή της Γερουσίας τους επόμενους μήνες. Εάν ο Αμερικανός διπλωμάτης, «κελαηδήσει» αυτά που γνωρίζει για την υπόθεση, με σκοπό να πάρει αμνηστία, τότε θα γλιτώσει με ελαφρά τραύματα από αυτή την ιστορία. Εάν, όμως, θελήσει να προστατέψει τους εργοδότες του, τότε η φυλακή, είναι μία πιθανότητα που δε θα πρέπει να τον αφήνει αδιάφορο.
Η κλήτευση και το μέλλον του κυρίου Πάιατ, θα σηματοδοτήσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Ο Αμερικανός Πρέσβης, στάλθηκε με έναν και μοναδικό σκοπό στην Ελλάδα, από το σύστημα Ομπάμα – Κλίντον. Να προστατέψει και να διατηρήσει ζωντανό, το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς της χώρας. Φημολογείται πολύ έντονα στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου, ότι στην Ελλάδα, μία πολιτική οικογένεια, θα πρέπει να πάει φυλακή, ώστε το σύστημα να μπει στη διαδικασία της αυτοκάθαρσης, αλλά και για παραδειγματισμό στους υπόλοιπους πολιτικούς και οικονομικούς ολιγάρχες.
Είναι σίγουρο, ότι μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου, όπου προβλέπεται μία άνετη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, οι πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Αμερική, θα τρέξουν με ταχύτατους ρυθμούς…
             ΠΗΓΗ