ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)ΤΟ 2011 ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΕΝΑΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ : The American Dream


ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
 ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ:
  • ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (€2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.
  • ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΕΝΤΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ.
Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΑΠΟ Ο4/09/2015 ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
Η ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. 

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕ, ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ''.