ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΘΩΟΣ ΣΕ ΟΛΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ... ΠΑΡ ΑΥΤΑ ΤΟΝ... ''ΣΩΦΡΟΝΙΖΕΙ" ... Η (ΑΝ)-ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.!!

ΑΘΩΟΣ ΣΕ ΟΛΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ... ΠΑΡ ΑΥΤΑ ΤΟΝ... ''ΣΩΦΡΟΝΙΖΕΙ" ... Η (ΑΝ)-ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.!!

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.. "ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" & "ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ":
😏ΔΗΛΑΔΗ #ΔΙΚΑΣΤΕΣ👩‍⚖️ & #ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ👨‍⚖️ ΤΟ: 4,3% "PSI" Επιτόκιο έως το 2042 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ, ΑΛΛΑ "ΙΣΩΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ "0.5%=0 "ΤΟΥ "ΣΩΡΡΑ" EΕΕ;?😎:::::    ::: : ;;
• [ Το επιτόκιο των νέων ομολόγων, που θα πάρουν οι ιδιώτες ανταλλάσσοντας τα υφιστάμενα, θα είναι 2% μέχρι το 2015, 3% από το 2015 μέχρι το 2020, και 4,3% από το 2020 και μετά.. έως και κατά 30 χρόνια (το 2042)] - Read more : #ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ "#ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ" - Read more : https://esy-rodion.blogspot.com/2020/06/dikastikos-strouthokamilismos.html - Read more : "Τα βασικά στοιχεία του #PSI" - Read more : Taxheaven: https://www.taxheaven.gr/news/9442/ta-basika-stoixeia-toy-psi
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ13-12-2019 : "ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΑΣ - ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ $600ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ -  ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ - ΕΘΝΙΚΗΣ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ* ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ 13-12-2019ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΗΧΗΤΙΚΟ - VIDEO ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 5077 ΤΗΣ 13-12-2019.


(ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ VIDEO ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:


ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΛΟΙ : ''#ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ''
ΤΟ : #BRETTON #WOODS - ΦΕΚ 315/1945 Α.Ν.766/1945 ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Η "#ΔΙΑΥΓΕΙΑ".!! ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ''#ΔΙΑΥΓΕΙΑ'' ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ "#ΑΛΗΘΕΙΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ #ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ #ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ #ΠΛΟΥΤΟ.!! : https://esy-rodion.blogspot.com/2020/05/i-diaygia-faneronei-tin-alitheiakan.html
ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ :
« #ΤΡΑΠΕΖΑ #ΑΝΑΤΟΛΗΣ » : ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ Α-ΛΗΘΕΙΑ : ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ, ΔΙΕΡΕΥΝΑΣ, "ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ» :
«#ΤΡΑΠΕΖΑ #ΑΝΑΤΟΛΗΣ - Banque d'Orient - #ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ #ΕΛΛΗΝΩΝ» : ΤΑ "#ΜΜΕ" ΞΕΧΑΣΑΝ Ν΄ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ: "ΦΕΚ-ΠΡΑ.Δ.Ι.Τ./633/29/05/2018" ΠΕΡΙ "ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ".!! ΤΑ ΙΔΙΑ "ΜΜΕ" ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ - "ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ", ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΞΥΒΡΙΖΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΑΠΑΤΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΤΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.!! : https://esy-rodion.blogspot.com/2020/05/trapeza-anatolis-anazitontas-tin-a-litheia.html

Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ #ΜΜΕ :
ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.!!!
ΤΑ "#ΜΜΕ(#ξαπάτησης) #ΨΕΜΑΤΑ" #ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.!!
ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.!! ΚΙ "#Ε_ΣΥ.".!! : https://esy-rodion.blogspot.com/2020/06/polla-ta-dis-eyro-ton-mnimoniakon-dimosiografon.html

ΑΚΟΜΑ :
"ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΙΚΟI - ΠΟ(Υ)ΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚOI "#ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟI" : https://esy-rodion.blogspot.com/2020/06/voleytikoi-poulitikantikoi-strouthokamilismoi.html
---                                                 ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα          ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                            ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΕ        
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ/ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ "Ε.ΣΥ"» :

ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/04-09-2015 :
Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.» 


2.1. ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:
Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2. ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:
Ο Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
2.3. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:
Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION», World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία)...

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β
ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
ΕΡΕΥΝΕΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ
Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:
Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!
ΣΕΛΙΔΑ 4 από 40....


ΜΕ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ - ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ
«ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ/ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ "Ε.ΣΥ"» :

*ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ.6199/04-09-2015 :
__"Ι Θ Α Γ Ε Ν Ε Ι Α"__ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ :
1.1. Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.
1.2. Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.
1.3. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.
1.4. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ’ επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.
1.5. Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.
1.6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.
1.7. Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας, των αληθινών ηρώων μας, την καταγωγή μας, τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν. Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι ΣΕΛΙΔΑ 39 από 40 οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες.
Είναι υποχρέωση μας να τοποθετήσουμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.
ΣΕΛΙΔΑ 39 από 40

&1. http://www.artemis-sorras.gr/
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr/
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr/
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr/

ΜΕ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ - ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ
«ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ/ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ "Ε.ΣΥ"»