ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΟΗΕ


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ``ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ``ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ 10.22,10.23,10.24,10.25, 10.26, 10.27, ΤΗΣ ``ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ``, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, (ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6169/4-09-2015), Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΕΞ' ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΞ' ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Η ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΠΑΡΚΑ ΚΛΠ.

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ

ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΥΠΕΡΟΓΚΗ ΔΑΠΑΝΗ, ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΕΧΟΝΤΕΣ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ

ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ``ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ.`` ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0