ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ….

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ….ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ…ΟΛΟΣ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ…..
ΕΝΩ ΟΜΩΣ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΥΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ/ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ….

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ….

-ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ…..
-ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ “PROJECT”…ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ…..ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ 10%…..ΕΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΑ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΔΛΔ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ….
-ΤΡΙΤΟΝ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΜΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ(ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΩΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ)…. ΘΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ… Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ/ΒΑΣΙΛΙΣΑ, ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.

ΔΛΔ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΠΟ ΤΟ HARVARD, H ΑΠΟ TO LONDON SCHOOL OF ECONOMICS…. ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΓΑΛΟΥΧΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ…..

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΣΜΟΣ, ΣΑΝ ΝΠΔΔ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ…..Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ….
ΤΕΛΟΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ.. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…. ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ…ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ…. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΓΚΥΛΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ…..
ΟΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΑΓΚΥΛΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ….. ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ..
ΝΑΙ ΜΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ….
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ….ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ….
ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νικόλαος Γεωργιάδης 29-06-2019)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

GLOBAL TRUST - English - Greek subs