ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

''Βόμβα'' για την Λέσχη Μπιλντερμπέργκ: Οι... τυχαίες προβλέψεις για τις ταραχές στις ΗΠΑ


Κατά γράμμα εφαρμόζεται κατά πως φαίνεται το πανούργο σχέδιο της νεοταξικής ελίτ κατά του πλανήτη. Όλα όσα συζήτησε η περιβόητη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ από τον Ιούνιο του 2015 στην Αυστρία ξεδιπλώνονται σαν βεντάλια μετά τις αποφάσεις που έλαβαν υπό άκρα μυστικότητα, όπως πάντα, αυτοί που επιδιώκουν να αποτελέσουν ινστρούκτορες του ανθρώπινου είδους.

Τι κι αν φέτος αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού η συνεδρίαση της μυστικιστικής Λέσχης, τα διαβολικά σχεδιά της έχουν δομολογηθεί εδώ και χρόνια..
Όπως είχε γραφτεί τον Ιούνιο του2015 εκ των βασικών θεμάτων που τέθηκαν επί τάπητος στην τότε συνεδρίαση ήταν:
-Η κατάργηση των μετρητών
-τα θέματα της Ουκρανίας,
-τα θέματα των πολεμικών συγκρούσεων και
-η προώθηση των προσφυγικών ρευμάτων προς την Ευρώπη
Και ω του θαύματος στη Δανία και στην Σουηδία υλοποιήθηκε η κατάργηση των μετρητών, στη Γερμανία προωθείται και έπεται συνέχεια. Αλλά η μεγαλύτερη επιβεβαίωση του πλάνου που οι μαριονετίστες της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ έχουν επιβάλει στον πλανήτη μας είναι το μεταναστευτικό. Μόλις τρεις μήνες (2015) αφότου η συνεδρίαση της Λέσχης ασχολήθηκε με το θέμα, η Ευρώπη βίωσε την μεγαλύτερη προσφυγική κρίση στη σύγχρονη ιστορία της.
Ποια θα είναι η συνέχεια στο διαβολικό σχέδιο της Λέσχης; Μα αναφέρθηκε το 2014 όταν διέρρευσαν συνομιλίες από την εκείνη συνεδρίαση.
“Με τρία όπλα, τα οποία είναι η οικονομική κατάρρευση, ο εμφύλιος πόλεμος και οι μαζικές επιδημίες θα μπορέσουμε να μειώσουμε τον αριθμό του παγκόσμιου πληθυσμού” αναφέρουν τα δημοσιεύματα πως ακούστηκε στην τότε συνεδρίαση. Συνάμα έγινε λόγος και για εσωτερικές συγκρούσεις εντός πολλών κρατών όπως μαύροι ενάντια στους λευκούς στις ΗΠΑ, μουσουλμάνοι εναντίον χριστιανών στην Ευρώπη.
Τι χρείαν έχομεν μαρτύρων; Κορονοϊό θέλετε; Έχει το μενού. Φυλετικές διακρίσεις θέλετε; Έχει το μενού. Μεταναστευτικό θέλετε; Έχει το μενού...
Σοβαρές αποκαλύψεις για τη δράση της περιβόητης Λέσχης Μπιλντερμπέργκ έχει κάνει άλλωστε και η Cristina Jimenez Martin, η οποία είναι συγγραφέας και ερευνητής δημοσιογράφος, ειδική στην έρευνα της Λέσχης Bilderberg στο βιβλίο-έρευνα με τίτλο «Perdidos-Τα μυστικά σχέδια της Λέσχης Bilderberg»
Σύμφωνα με τη συγγραφέα «αυτή η κρίση είναι το τέλειο θέμα για να αλλάξουμε τις δομές του κόσμου, θωρακίζοντας τα υπερεθνικά θεσμικά όργανα, όσα δηλαδή δημιούργησε η Bilderberg πριν από την κρίση, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση ή το ευρώ».
Αναλύοντας τη δράση της Λέσχης η Martin εστιάζει ιδιαίτερα στον τρόπο που αυτή επηρεάζει όχι μόνο την καθημερινότητα των λαών αλλά το συναίσθημά τους. Η Λέσχη ουσιαστικά υπαγορεύει στους λαούς ποιους να μισούν και ποιους να αγαπούν!
«Μετά από 10 χρόνια ερωτήσεις και έρευνα, άρχισα να καταλαβαίνω πώς λειτουργεί ο κόσμος πραγματικά, χάρη σε αυτό που βρήκα στο εσωτερικό της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι υπεύθυνοι για το χειρισμό της οικονομίας, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως ελέγχουν, επίσης, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση και την επικοινωνία μέσω των οποίων οι άνθρωποι ταυτίζοντια ή διαφοροποιούνται. Στο πλαίσιο αυτό βασιλεύει περισσότερο το συναίσθημα από ότι η λογική.Έτσι ώστε, αν μπορεί κανείς να ελέγχει την επικοινωνία, ελέγχει τα συναισθήματα των ανθρώπων, το μίσος και την αγάπη. Μερικοί άνθρωποι μισούν και δεν γνωρίζουν καν γιατί» σημειώνει η συγγραφέας.

Τονίζει δε πως υπάρχει μίσος από διάφορες πηγές όπως για τους Μουσουλμάνους, τους άθεους, τους Χριστιανούς, φυλετικό μίσος και άλλα.
«Αν υπάρχει μίσος αυτό μπορεί να δικαιολογήσει πολέμους που είναι μια πολύ προσοδοφόρα επιχείρηση για ορισμένους» σχολιάζει.