ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣΣήμερα πληροφορηθήκαμε απο την ειδησιογραφική ιστοσελίδα Voria.gr ότι ένας πολίτης μπήκε στην εφορία Κοζάνης κρατώντας τσεκούρι και επιτέθηκε σε υπαλλήλους.

Ευθής εξ αρχής ειναι καταδκασθέα οποιαδήποτε βίαιη πράξη ενάντια σε συνανθρώπους μας.

    Εξαιτίας των απάνθρωπων πολιτικών που έχουν ακολουθήσει όλες οι κυβερνήσεις κατα την τελευταία δεκαετία σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, έχουμε καταστεί ερήμην μας και χωρίς καμία δικιά μας ευθύνη, κατ αρχήν εγκλωβισμένοι σε ένα φαύλο κύκλο φόρων που παραβιάζουν το άρθρο 4 του Συντάγματος καθώς και σε ένα επαχθές χρέος με μόνο σκοπό και στόχο τη δήμευση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας μας.

    Με δεδομένη την κάθετη πτώση των ετήσιων αποδοχών μας και του αντικειμένου της επαγγελματικής μου απασχόλησης, που χειροτέρευσαν χρόνο με τον χρόνο μέχρι σήμερα την αξιοπρεπή μας διαβίωση με τρόπον ώστε να μην καθίσταται εφικτό να έχουμε τη δυνατότητα κάλυψης ακόμα και των ελάχιστων ευλόγων δαπανών διαβίωσης μας καθώς και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς μας, με δεδομένο ότι αυτή την στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν 3.500.000 άνεργοι με τρόπον ώστε να είναι αδύνατη η ανεύρεση άλλης επαγγελματικής ενασχόλησης, τα ποσά που μας επιτάσσουν μνημόνια και εφαρμοστικοί νόμοι των μνημονίων να καταβάλλουμε για την αποπληρωμή όλων αυτών των φόρων όχι απλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική μας φοροδοτική ικανότητα, αλλά εκφεύγουν της αρχής της δικαιοσύνης και εν τέλει και της ίδιας της λογικής.

    Με δεδομένο τον υπερδιπλασιασμό των κάθε είδους φόρων, την αύξηση όλων των φορολογικών συντελεστών, των έκτακτων εισφορών αλλά και του ίδιου του κόστους διαβίωσης, πράγμα που εκφεύγει κάθε δικού μας ελέγχου, η εμμονή, πάρα ταύτα, της κυβέρνησης και του Υπ. Οικονομικών εις την από μέρους μας καταβολή όλων των προαναφερθεισών χρεώσεων, συνιστά καταχρηστική άσκηση δικαιώματος, διότι η προβαλλόμενη αξίωση της  οφειλών σε βάρος μας

    Η παρούσα οικονομική μας κατάσταση, συνεπεία της όλως ανοίκειας, παράνομης και αντισυνταγματικής εισδοχής μας σε δανειακές συμβάσεις, στα μνημόνια και της ψήφισης από τους Κοινοβουλευτικούς μας εκπροσώπους μιας σειράς από εφαρμοστικούς νόμους, έπληξαν κατ’ επανάληψη τα εισοδήματα μας, οδηγώντας την πλειονότητα του Ελληνικού Λαού στην χαλκευμένη και στοχευμένη φτωχοποίηση.

        Στη συνέχεια είδαμε τον κ. Πιτσιλή, τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Χωρίς Νομική προσωπικότητα, να μεταβαίνει στην Κοζάνη για να συμπαρασταθεί στους υπαλληλους της τοπικής Εφορίας.

        Ο κ. Πιτσιλής όμως καθώς και όλες οι Κυβερνήσεις της Ελλάδος είναι οι ηθικοί αυτουργοί και οδηγουν τους πολίτες σε τέτοιου είδους ακραίες πράξεις.

ΓΙ ΑΥΤΌ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΊΤΕ ΌΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΛΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕ ΜΕΙΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.

ΓΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΎΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΉΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΗΣΗ, ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑ.

ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ.

ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΚΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.


1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ."
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .
=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: