ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ: Ποιοι και γιατί έκαψαν το Μάτι
ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ Μαρία Πολυζωίδου – Δημοσιογράφος
Έχουν περάσει 2 χρόνια από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, που άφησε πίσω της 102 νεκρούς  και πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Ποιοι και γιατί, θέλησαν να κάψουν ένα από τα πιο όμορφα προάστια της Αττικής. Το ερώτημα που πλανάται από εκείνες τις ημέρες στην ατμόσφαιρα είναι, εάν κάποιοι έβαλαν επίτηδες τη φωτιά και αν η ολιγωρία του κράτους στην καταστροφική λαίλαπα, δεν ήταν μία ατυχής στιγμή του κρατικού μηχανισμού, αλλά μία συνειδητή πράξη.
Πρέπει λοιπόν, να εξετάσουμε, εάν η πυρκαγιά στο Μάτι και ο θάνατος τόσων ανθρώπων, υποκρύπτει πολιτικό και ιδεολογικό δόλο και κίνητρο. Σε τρία αφιερώματα (διαβάστε εδώεδώ και εδώ), έχουμε αποκαλύψει το σατανικό και παιδοφιλικό διευθυντήριο του συστήματος Ομπάμα – Κλίντον. Η καταστροφή των Αμερικανικών προαστίων, όπως θα σας αποδείξουμε, για ιδεολογικούς, πολιτικούς και μισανθρωπικούς λόγους, είναι εντός της ατζέντας αυτού του συστήματος.
Η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, ακολούθησε ή υπέκυψε στην ατζέντα του διεθνούς παρακράτους, επιτιθέμενη στους αστούς των προαστίων. Η έρευνα της εφημερίδας «Καθημερινή», αποκάλυψε τις τρομακτικές πιέσεις που δέχθηκαν τα πρόσωπα που διερευνούσαν τις ευθύνες της συγκυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού. Είναι φανερό, ότι οι Τσίπρας – Καμμένος, δεν ήθελαν να φτάσει το φως της έρευνας στο βάθος αυτής της εγκληματικής ιστορίας, διότι, όχι μόνο θα αποκάλυπτε τις δικές τους ποινικές ευθύνες, αλλά θα έδειχνε στον Ελληνικό λαό, τους πραγματικούς ηθικούς αυτουργούς, που δεν είναι άλλοι από το σύστημα Ομπάμα – Κλίντον.
Ας μη λησμονούμε, ότι μετά την πυρκαγιά, η τότε συγκυβέρνηση, όχι μόνο δε ζήτησε συγγνώμη, αλλά επιτέθηκε στους κατοίκους που επέζησαν της καταστροφής, με σαδιστικό τρόπο. Η αριστερή συγκυβέρνηση, έδειχνε να απολαμβάνει την καταστροφή, που η ίδια προκάλεσε, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές υποψίες μας, ότι υπήρχε πολιτικό και ιδεολογικό κίνητρο, πίσω από το πρωτοφανές έγκλημά της!
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι ο πόλεμος εναντίον των Αμερικανικών προαστίων ξεκίνησε επί κυβερνήσεως Μπαράκ Ομπάμα. Ο ίδιος, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ, ότι ήταν πολέμιος της εξάπλωσης των προαστίων και των κατοίκων αυτών των περιοχών, είχε δηλώσει το Φεβρουάριο του 2009, ότι «οι ημέρες της προαστιακής άτακτης εξάπλωσης, τελείωσαν».
Με τις λέξεις – κλειδιά «κλιματική αλλαγή», «πράσινη ανάπτυξη» ή «έξυπνη ανάπτυξη» και με την μετεγκατάσταση αλλοδαπών σε προάστια, καταστρέφοντας το επίπεδο των σχολείων και το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων, έχουν αναγκάσει χιλιάδες Αμερικανικές οικογένειες, να εγκαταλείπουν τις μονοκατοικίες τους και να στοιβάζονται σε περιοχές με μεγαλύτερη πυκνότητα. Αυτό ακριβώς, συμβαίνει και στην Ελλάδα, με χιλιάδες λαθρομετανάστες να έχουν κατακλύσει τα προάστια.
Η αριστερή ιδεολογία των Δημοκρατικών στην Αμερική, έχει ως στόχο, να εξαλείψει την «απομόνωση» της Αμερικανικής οικογένειας που απολαμβάνει την ασφάλεια του σπιτιού της και να την αναγκάσει να μοιράζεται τον τοίχο της με άλλες οικογένειες σε πολυκατοικίες.
Τα ΜΜΕ, όπως και Δημοκρατικοί πολιτικοί, τονίζουν σχεδόν καθημερινά, ότι πρέπει να καταργηθεί το «λευκό προνόμιο». Το να ζεις στα προάστια, σε δικό σου σπίτι, είναι κάτι που βάζει φραγμό στα αριστερά ιδεολογικά σχέδιά τους, γι’ αυτό και πολεμούν αυτούς τους κατοίκους με ό,τι μέσο διαθέτουν, αφού για το αριστερό διευθυντήριο, τα προάστια, είναι «ρατσιστικά».
Για το σύστημα Ομπάμα – Κλίντον και τα συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η καταστροφή της μονο-οικογενειακής στέγασης, είναι η επόμενη φάση του πολέμου κατά του Αμερικανικού τρόπου ζωής. Μάλιστα, σύμφωνα με τους New York Times, «πρέπει να καταργηθούν  οι κήποι, οι αυλές και το γκαζόν, διότι είναι ρατσιστικά και συμβάλλουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη».
Η επίθεση στα προάστια από τους αριστερούς, πρέπει να εξεταστεί στο ευρύτερο πλαίσιο μίας επίθεσης κατά του Αμερικανικού τρόπου ζωής και κατ’ επέκταση κατά του Ελληνικού τρόπου ζωής. Δεν πρόκειται απλά, για επίθεση σε σπίτια και κτίρια, αλλά για επίθεση σε έναν τρόπο ζωής – τον οποίο απολάμβανε ή στον οποίο προσέβλεπε η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών και των Ελλήνων.
Οι εύπορες, προστατευμένες τάξεις, που συνδέονται με τα κέντρα ισχύος, φυσικά δεν κινδυνεύουν. Ο μέσος πολίτης θα υποφέρει. Ακριβώς, όπως η μείωση της ποιότητας των δημόσιων σχολείων, έχει αφήσει τους πλούσιους, οι οποίοι μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία, αλώβητους, έτσι και η καταστροφή των προαστίων της μεσαίας τάξης, θα αφήσει αλώβητους, εκείνους που μπορούν να αντέξουν οικονομικά να ζουν σε προστατευμένες κοινότητες, σε βίλες και ουρανοξύστες, πίσω από ψηλά τείχη, μακριά από τις συνέπειες της πολιτικής τους.
Όπως διαβάζουμε στο The Sons of the Liberty Media, που έχει κάνει πολύ μεγάλη έρευνα σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και παρακολουθεί στενά το Αμερικανικό Τμήμα Οικιστικής Ανάπτυξης και τις κοινωνικές μεταβολές στα Αμερικανικά προάστια, γράφει και συμφωνούμε κι εμείς μαζί του, ότι «υπό την κυβέρνηση Ομπάμα, αποστολή τους ήταν να αλλάξουν ριζικά τη σύνθεση της Αμερικής επιτιθέμενοι στα προάστια. «Οι Δημοκρατικοί, θέλουν να καταργήσουν τα προάστια. Είναι πολύ καθαρά και ωραία, επομένως εξ ορισμού, είναι ρατσιστικά». «Στα προάστια, θα αυξηθούν τα διαμερίσματα με χαμηλό εισόδημα, τα οποία θα επιδοτούνται από το εξωτερικό». Τώρα καταλάβατε τη χρησιμότητα του προγράμματος ESTIA και των διαφόρων ΜΚΟ, που επιδοτούν τη στέγαση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα;
Στο Μάτι, τη Νέα Μάκρη, τη Ραφήνα και σε ολόκληρη την Ανατολική Αττική, ορδές επιδοτούμενων λαθρομεταναστών, έχουν εγκατασταθεί μόνιμα, υποβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Συνεχίζουμε από το The Sons of the Liberty Media, «θα προτιμούσαν να δουν τα προάστια να πετάγονται στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, επειδή αντιπροσωπεύουν την ατομική φιλοδοξία και τον αποκεντρωμένο κρατικό έλεγχο». «Ο αγώνας κατά της μονοκατοικίας, είναι φιλοσοφικά ευθυγραμμισμένος με τον ευρύτερο πόλεμο στα προάστια: Κάθε γειτονιά, της οποίας τα δημογραφικά στοιχεία δεν ταιριάζουν με εκείνα που επιθυμούν οι κυβερνητικοί γραφειοκράτες με ιδεολογικά κίνητρα, θα καταστραφεί».
Το αριστερό blog Chicago Unheard, αποκαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις και πολιτικές θέσεις της παγκόσμιας Αριστεράς. «Το να θέλεις τα παιδιά σου να πηγαίνουν σε καλό σχολείο ή να ζουν σε μία καλή γειτονιά, είναι ρατσιστικό».
Η Ανατολική Αττική, όπως και τα Αμερικανικά προάστια, εκλογικά, ψηφίζει συντηρητικά και Δεξιά κόμματα. Η αλλοίωση του εκλογικού σώματος με Ελληνοποιημένους Μουσουλμάνους μετανάστες και ακροαροστερές ομάδες από τα γκετοποιημένα αστικά κέντρα, είναι στον ευρύτερο σχεδιασμό της Αριστεράς. Όπως ακριβώς έκανε και εξακολουθεί να κάνει, το σύστημα Ομπάμα – Κλίντον.
Βλέπουμε λοιπόν, ότι πίσω από την πυρκαγιά στο Μάτι, υπήρχε πολιτικο- ιδεολογικό κίνητρο και ένας ευρύτερος μεσο-μακροπρόθεσμος σχεδιασμός, για την μετατροπή των προαστίων σε κοινωνικές χωματερές. Οι Τσίπρας – Καμμένος, έκαναν copy paste τις πολιτικές Ομπάμα και δεν το έκρυψαν ούτε μία στιγμή στις τηλεοπτικές κάμερες και στις δημόσιες δηλώσεις τους. Χαρακτήρισαν τους κατοίκους διεφθαρμένους, που οικοδόμησαν τις κατοικίες τους παράνομα, προσπαθώντας να τους στοχοποιήσουν στην κοινή γνώμη. Ουσιαστικά, αποδομώντας την ηθική ακεραιότητα των κατοίκων, προετοίμαζαν το έδαφος για τον αποικισμό των προαστίων, από τις δικές τους αγαπημένες κοινωνικές ομάδες.
Τα Ελληνικά δικαστήρια, δεν είναι αρμόδια για να εξετάσουν την υπόθεση και να αποδώσουν τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα. Το δικαστήριο της Χάγης, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο στην περίπτωση αυτή. Εάν η κυβέρνηση δεν στείλει στο διεθνές δικαστήριο τα εμπλεκόμενα μέλη, σε όλα τα επίπεδα, είναι εξίσου συνένοχη με τους δράστες. Η Νέα Μάκρη, γλίτωσε από θαύμα εκείνη την μοιραία μέρα, λόγω της αλλαγής της κατεύθυνσης του ανέμου, ειδάλλως θα θρηνούσαμε εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες νεκρούς.
Τονίζουμε λοιπόν, τη βαρύτητα αυτής της υπόθεσης, διότι ενδεχομένως να υπάρχουν γεωπολιτικές επιπτώσεις στη χώρα μας, που θα κάνουν την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, να μοιάζει – εάν δεν είναι ήδη – με ορντέρβ. Στην Ελληνική μεταγιουγκοσλαβικότητα, Κάρατζιτς και Μιλόσεβιτς, θα πρέπει να είναι οι Τσίπρας – Καμμένος. Το σύστημα Ομπάμα – Κλίντον, είναι σε σύγκρουση με ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε λίγο δε θα μπορεί να κάνει, όπως έκανε μέχρι τώρα, ακροβατικά πάνω στο τεντωμένο σχοινί.
Μέχρι σήμερα, η κυβέρνηση, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για την αναδάσωση και ανοικοδόμηση της περιοχής, βάζοντάς μας σε σκέψεις, ότι έχει την ίδια κρυφή ατζέντα με τον ΣΥΡΙΖΑ, για τα προάστια των Ελληνικών πόλεων. Ευχόμαστε, να κάνουμε λάθος, διότι τότε, τα πράγματα θα πάρουν πολύ άσχημη τροπή, που δεν μπορεί καν να αναλογιστεί το μέγεθός της, το μυαλό μας…
                                                              ΠΗΓΗ