ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

"ΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ 485 εκατομύρια

Ελληνες ευρωβουλευτες ψηφισαν να χρηματοθοτηθει ο Ερντογαν,την ημερα που εκανε τζαμι την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!!!!ΞΕΦΤΙΛΕΣ....



Την ημέρα που ο Ερντογάν έκανε τζαμί την Αγία Σοφία, η ευρωβουλή αποφάσισε να τον χρηματοδοτήσει με 485 εκατομμύρια ευρώ!
Αυτή την τραγική απόφαση υπερψήφισαν οι Έλληνες ευρωβουλευτές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ, του ΚΚΕ και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Δηλαδή αυτά τα άτομα εισπράττουν 25.000 ευρώ το μήνα για να ψηφίζουν την χρηματοδότηση του εχθρού της χώρας μας.


Μπορείτε να δείτε το κείμενο της απόφασης στην ιστοσελίδα της ευρωβουλής και τα πρακτικά της ψηφοφορίας με τα ονόματα των ευρωβουλευτών που στήριξαν τον Ερντογάν (σελίδες 6 και 7, είναι η απόφαση με αριθμό: A9-0127/2020):

Είναι γνωστό ότι το "παιχνίδι" με τις ψηφοφορίες των Ευρωβουλευτών το κάνουν τα διάφορα Lobbies που έχουν πελάτες τα Κράτη ή πολυεθνικές εταιρείες.Το πως και το γιατί το καταλαβαίνουν όλοι!

Τα προσχήματα πλέον δεν μπορούν να κρυφτούν.
Οι ψευτοπατριώτες πήραν σειρά στο πάγκο με ονοματεπώνυμο





=========================================================================

Και ενώ ο τουρκικός στόλος βρίσκεται στο Αιγαίο, οι “Έλληνες” ευρωβουλευτές επιμένουν να ψηφίζουν φιλοτουρκικά

Ένα ακόμη περιστατικό ξεδιάντροπης τουρκολαγνείας και άκρατου γιουσουφακισμού εκτυλίχθηκε και σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο κατά την ψηφοφορία για ψήφισμα σχετικά με τα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 17-21 Ιουλίου 2020 στα πλαίσια έκτακτης Ολομέλειας.
Η ευρωομάδα ID, την οποία απαρτίζουν μεταξύ άλλων και οι Σαλβίνι και Λεπέν, με αφορμή τα τεκταινόμενα στο Αιγαίο αλλά και τη γενικότερη στάση της Τουρκίας, κατέθεσε τροπολογία-κόλαφο, η οποία ανέφερε το αυτονόητο, ότι, δηλαδή, “(το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο) καταδικάζει τις πολλαπλές επιθέσεις της Τουρκίας εναντίον κρατών μελών. Καλεί την Επιτροπή να διακόψει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις και να τερματίσει κάθε χρηματοδότηση προς την Τουρκία” . Και ενώ κανείς θα περίμενε τουλάχιστον οι “πατριώτες” Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ή έστω η υπερπροβεβλημένη κυρία Καϊλή, να υπερψηφίσουν την εν λόγω τροπολογία ως ελάχιστη έκφραση διαμαρτυρίας και αποδοκιμασίας απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, αυτοί καταψήφισαν. Αυτή η στάση των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας είναι ενδεικτική της πολιτικής τους αλητείας την στιγμή, μάλιστα, που διατυμπάνιζαν στα εγχώρια ΜΜΕ ότι με αφορμή την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί θα ζητούσαν κυρώσεις κατά της Τουρκίας.  Ασφαλώς, την τροπολογία καταψήφισαν  και οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι, άλλωστε, είναι προδότες καθ’ έξιν και των οποίων η στάση ουδεμία έκπληξη προκαλεί. 
 
========================================================

ΠΟΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ





=========================================================================

ΜΑΘΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ 



Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ




ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Christine Lagarde




================================================

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
1.1.       Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.
1.2.       Υο Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.
1.3.       Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.
1.4.       Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.
1.5.       Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.
1.6.       Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.
1.7.       Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.
1.8.       Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.
1.9.       Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.
1.10.    Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.
==================================================

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ 

ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ.ΠΡ. 6199/4-9-2015 ΚΑΙ ΤΟ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ“.

ΚΑΝΕ ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

=================================================

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

--------------------------------------------------------------
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΑΙΩΝ 2
ΒΑΣ. ΠΥΡΡΟΥ 27 - ΑΡΤΑ
e-mail: esy.arta.2@gmail.com
Τηλέφωνο: 2681027794
--------------------------------------------------------------