ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Έξαλλος ο Άδωνις με τους διαδηλωτές! [VIDEO]

Έξαλλος ο Άδωνις με τους διαδηλωτές! Τους “φόρτωσε” την οικονομική κρίση & τους αποκάλεσε προδότες![VIDEO]


Δεν έχει τελειωμό το ακροδεξιό παραλήρημα του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για ανθρώπους που δάρθηκαν από τα ΜΑΤ και κρίνοντας τους εκ των προτέρων ένοχους, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο στον πατέρα του 18χρονου Κώστα, του συλληφθέντα από την Αστυνομία για τη συμμετοχή του σε διαδήλωση, που έγινε ευρύτερα γνωστός όταν ο πατέρας του την ώρα που μεταφερόταν από την Ασφάλερια του φώναξε ότι πέρασε στη Νομική Αθήνας…
«Δεν ντρέπονται τα παλιόπαιδα και οι γονείς που τα κάναν έτσι. Αυτή την ώρα σε αυτή την κρίση πάνε και κάνουν αυτά τα πράγματα» είπε φορτώνοντας την οικονομική κρίση στους διαδηλωτές που διαμαρτυρήθηκαν για την κατάργηση του δικαιώματος του συνέρχεσθαι από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενώ δεν παρέλειψε να τους χαρακτηρίσει ακόμη και προδότες!
Ζήτησε μάλιστα να πληρώσουν πρόστιμα οι γονείς για τις ζημιές στα μαγαζιά. «Ελπίζω το δικαστήριο να χρεώσει όλες τις ζημιές στους γονείς. Να τις πληρώσουν από την τσέπη τους».

Επιτέθηκε σφόδρα και στον πατέρα του 18χρονου Κώστα, ο οποίος έμαθε από τον πατέρα του ότι περνά στη Νομική Αθήνας, κατά τη μεταφορά του στην Ευελπίδων και ο οποίος φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από αστυνομικούς, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το prin.gr. «Πήγε ο άλλος και του είπε ότι πέρασε στη Νομική αντί να του πει ότι ντρόπιασε το σπίτι μου», είπε φανερά εξοργισμένος ο Άδωνις, γυρνώντας την πλάτη του προς τα απίστευτα βίαια σκηνικά από αστυνομικούς κατά των διαδηλωτών που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων. Μάλλον, όπως φαίνεται, ο κ. Γεωργιάδης πάσχει από την ίδια ασθένεια που χτύπησε και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που τον κάνουν να βλέπει μόνο τη μία όψη των πραγμάτων (αυτή που τους βολεύει περισσότερο ως είθισται…).
Εμφανής είναι όχι μόνο η ποινικοποίηση της συμμετοχής στη διαδήλωση και η στοχοποίηση καθώς και η κατασυκοφάντηση των διαδηλωτών. Ο μόνος στόχος της κυβέρνησης είναι η κοινωνία που αντιστέκεται αντί να προσπαθήσει να διαχειριστεί την κρίση.