ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΛΕΝΗ ΜΙΑΡΗ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΩΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ ΘΑ ΚΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ


Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΕΝΗ ΜΙΑΡΗ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ 24-7-2020 Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΗΜΙΤΗ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΕΙ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΡΗΜΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
ΤΟ 2012 ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ.ΔΙΑΚΥΡΗΧΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ 490 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΓΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ.

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟ 2017 ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ 1/3 ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΥΤΗΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 170 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & 
ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook


ΤHΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ε.ΣΥ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ:2665300856

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: