ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ή ΧΑΓΗ – ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτοιμος για συμφωνία με την Τουρκία εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ωστόσο πως αν οι γείτονες δεν δείξουν πνεύμα καλής θέλησης τότε απομένει ο δρόμος της Χάγης.


Μάλιστα ανέφερε πως πλέον η ουδέτερη στάση του ΝΑΤΟ δεν θα γίνεται αποδεκτή από την ελληνική πλευρά, και έχει ήδη ενημερώσει σχετικά τον Γενς Στόλτενμπεργκ!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε σε συζήτηση στο πλαίσιο του «2020 Aspen Security Forum», και αναφέρθηκε στον κορονοϊό, το Ταμείο Ανάκαμψης αλλά και τα ελληνοτουρκικά.

“Δεν υπήρξε ανταπόκριση από τον Ερντογάν

Στον διάλογο που είχε με τον καθηγητή του Χάρβαρντ και εκτελεστικό διευθυντή του «The Aspen Strategy Group», Νίκολας Μπερνς (πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα), ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι “έχω συναντηθεί με τον Πρόεδρο Ερντογάν δύο φορές από τότε που ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως πρωθυπουργός. Στην πρώτη συνάντηση του είπα ειλικρινά να προσπαθήσουμε να κάνουμε μία επανεκκίνηση των ελληνοτουρκικών σχέσεων, διότι -όπως είπατε- είμαστε και θα είμαστε γείτονες για πάντα. Πραγματικά, δεν πιστεύω ότι υπάρχει έχθρα, παρά τα διάφορα στερεότυπα, μεταξύ του ελληνικού και του τουρκικού λαού.
Δυστυχώς, δεν έλαβα την ανταπόκριση που ανέμενα. Αυτό που είδαμε από την Τουρκία το τελευταίο έτος είναι ουσιαστικά η υπογραφή ενός μνημονίου συνεννόησης, το οποίο θεωρούμε άκυρο και παράνομο, μεταξύ της Τουρκίας και της Λιβύης, και το οποίο σαφώς παραβιάζει τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, επειδή δεν αναγνωρίζει καθόλου Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη για τα ελληνικά νησιά. Είναι κάτι εντελώς απαράδεκτο, εντελώς παράνομο και όχι μόνο κατά τη δική μας άποψη. Όλοι, νομίζω, θα την συμμερίζονταν.
Είδαμε εντελώς παράνομες γεωτρήσεις, και όχι απλώς για ερευνητικούς σκοπούς, εντός της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης κατά σαφή παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου. Είδαμε υπερπτήσεις σε ελληνικά νησιά, είδαμε την απόπειρα οπλοποίησης μεταναστών και προσφύγων στις αρχές Μαρτίου. Θα θυμόσαστε ότι δεκάδες χιλιάδες προσπάθησαν να διασχίσουν τα ελληνικά σύνορα, τα οποία υπερασπιστήκαμε, και καταστήσαμε σαφές ότι δεν επρόκειτο να συμβεί”.

“Αναξιόπιστη και αποσταθεροποιητική η Τουρκία”

Νομίζω ότι η Τουρκία συμπεριφέρεται με αναξιόπιστο τρόπο και εντός του ΝΑΤΟ. Εγείρονται ανησυχίες συλλογικής ασφάλειας. Η αγορά, λόγου χάρη, του οπλικού συστήματος S 400, γεγονός που μας ανησυχεί όλους, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ, καθώς εκθέτει σε κίνδυνο τα F35 που αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του ΝΑΤΟ, ως τα πλέον προηγμένα αεροσκάφη που διαθέτει η συμμαχία. Είδαμε την παραβίαση του εμπάργκο όπλων στη Λιβύη.
Συνεπώς, η συμπεριφορά της Τουρκίας είναι, κατά την άποψή μου, αποσταθεροποιητική και αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα μόνο για την Ελλάδα. Αποτελεί πρόβλημα για την Ευρώπη και νομίζω ότι αποτελεί πρόβλημα και για τις ΗΠΑ, από την άποψη ότι ενδιαφερόταν πάντα για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Κατέστησα πολύ σαφές στον Πρόεδρο Ερντογάν ότι είμαι πάντα πρόθυμος να συζητήσω το ένα εκκρεμές ζήτημα που θεωρούμε ότι έχουμε με την Τουρκία, δηλαδή την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών μας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Από την εποχή που ήσασταν πρέσβης, πραγματοποιούνταν διερευνητικές συνομιλίες, οι οποίες συνεχίστηκαν επί μακρόν και σημειώθηκε πρόοδος, ωσότου η Τουρκία τις διέκοψε το 2016.
Δηλώσαμε, λοιπόν, ότι είμαστε πρόθυμοι να ξαναρχίσουμε τις συνομιλίες, αλλά δεν μπορούμε να το πράξουμε υπό το καθεστώς απειλών ούτε θα προσέλθουμε εκβιαζόμενοι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, επειδή απειλείτε ότι θα παραβιάσετε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Αυτό απορρίπτεται. Επίσης, καταστήσαμε σαφές όταν συνέβη το πρόσφατο περιστατικό, στο οποίο η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX απειλώντας να πραγματοποιήσει σεισμικές έρευνες εντός της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, ότι δεν επρόκειτο να αποδεχθούμε. Το καλό είναι ότι τελικά δεν κατέπλευσε κανένα πλοίο, γεγονός που εκλαμβάνω ως θετική ένδειξη, επειδή όσο συνομιλούμε -εάν πραγματικά θέλουμε να συνομιλήσουμε- δεν μπορούμε να υπονομεύουμε την ουσία των συνομιλίων, η οποία είναι πώς θα λύσουμε το πρόβλημα των αξιώσεών μας αναφορικά με την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη”

“Ας πάμε στη Χάγη”

Ο πρωθυπουργός συνέχισε λέγοντας πως “υπήρξα πολύ ειλικρινής απέναντι στην Τουρκία και την παγκόσμια κοινότητα, λέγοντας ότι εάν δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε συμφωνία, ας πάμε στο Δικαστήριο της Χάγης.
Να συμφωνήσουμε ότι αυτή είναι η μόνη διαφορά μας, να θέσουμε τις παραμέτρους, να συμφωνήσουμε σε όσα συμφωνούμε και σε όσα διαφωνούμε και να σεβαστούμε την απόφαση του δικαστηρίου. Να σεβαστούμε το διεθνές δίκαιο. Πιστεύω ότι αυτή είναι μία δίκαιη προσέγγιση στον βαθμό που δεν μπορούμε -εάν δεν μπορούμε- να λύσουμε τη διαφορά μας απευθείας μεταξύ μας. Όμως, σημειώθηκαν και άλλες προκλητικές ενέργειες».

“Εντελώς περιττή η ενέργεια με την Αγιά Σοφιά”

Ξεχωριστή αναφορά έκανε ο πρωθυπουργός στη μετατροπή και πάλι της Αγίας Σοφίας σε τέμενος, που -όπως είπε- κατά την άποψή του ήταν “μία εντελώς περιττή ενέργεια. Ήταν μουσείο για 86 χρόνια. Η Κωνσταντινούπολη δεν στερείται τεμένων.
Έχει όμορφα και πολλά τεμένη. Άρα, γιατί να πάρει κάποιος μία εκκλησία που μετατράπηκε σε τέμενος κι έπειτα σε μουσείο και αποτελούσε διαθρησκευτικού διαλόγου και να το πολιτικοποιήσει με τέτοιον τρόπο. Μία εντελώς περιττή ενέργεια, η οποία ταυτόχρονα εγείρει ζητήματα, επειδή πρόκειται για Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, το οποίο ανακηρύχθηκε σε Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς ως μουσείο, όχι ως τέμενος. Επίσης, κατέστησα σαφές και στους Ευρωπαίους εταίρους μας ότι εάν η Τουρκία συνεχίσει να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες, θα πρέπει να υπάρξουν συνέπειες. Θα πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις. Άρα, είτε η σχέση θα βελτιωθεί ή -εάν η Τουρκία συνεχίσει να παραβιάζει κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και της Κύπρου- η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αντιδράσει”.

“Δεν θέλουμε να απομονώσουμε την Τουρκία”

“Για πρώτη φορά διαπιστώνω μεγαλύτερη κατανόηση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ότι ο ρόλος της Τουρκίας στην περιοχή μας δεν είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικός. Δεν επιθυμούμε να απομονώσουμε την Τουρκία. Θα ήμουν ο πρώτος υπέρμαχος μίας παραγωγικής σχέσης μεταξύ Τουρκίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θέλω να συνεργαστούμε με την Τουρκία στο θέμα της μετανάστευσης. Γνωρίζετε ότι φιλοξενούν 3,5 εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες και έχουμε συνεργαστεί μαζί της, αλλά δεν μπορούμε να λειτουργούμε υπό τη διαρκή απειλή ότι θα ανοίξουν τις πύλες και θα μας στείλουν πρόσφυγες και μετανάστες για να ασκήσουν πίεση.
Έχουμε αποδείξει ότι δεν ανεχόμαστε την πίεση, αντιδρούμε. Έχουμε τη δυνατότητα, τη βούληση, την εθνική ενότητα να αντιδράσουμε και να στηρίξουμε αυτήν την πολιτική. Είμαι μία προσέγγιση καρότου και μαστίγιου, όπου το καρότο και το μαστίγιο πρέπει να χρησιμοποιούνται εξίσου απέναντι στην Τουρκία»”.

“Δεν θα είναι αποδεκτή πλέον η στάση του ΝΑΤΟ”

«Στο ΝΑΤΟ νομίζω πως είναι πολύ σαφές ότι αυτή η στάση ουδετερότητας, ότι δηλαδή έχουμε να κάνουμε με δύο μέλη του ΝΑΤΟ και άρα δεν θα παρέμβουμε, δεν θα είναι πλέον αποδεκτή από εμένα. Το έθεσα και στον γενικό γραμματέα Στόλτενμπεργκ, ότι συνεισφέρουμε στο ΝΑΤΟ, είμαστε σύμμαχος χώρα και προσδοκούμε, όταν αισθανόμαστε πως ένας άλλος ΝΑΤΟϊκός σύμμαχος συμπεριφέρεται κατά τρόπο που θέτει σε κίνδυνο τα δικά μας συμφέροντα, να μην υιοθετεί το ΝΑΤΟ αυτήν τη στάση των ίσων αποστάσεων και της μη παρέμβασης στις εσωτερικές διαφορές. Είναι βαθύτατα άδικο για την Ελλάδα», επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

“Ακούσαμε τους ειδικούς για τον κορονοϊό”

Μεταξύ άλλων, σχετικά με τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας πως τώρα «πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην πέσουμε θύματα της επιτυχίας μας» λόγω εφησυχασμού. Τόνισε πως η χρήση της μάσκας είναι σημαντική γιατί δεν μπορούμε να κλείσουμε ξανά την οικονομία, καθώς και ότι «οι τομείς της ψυχαγωγίας, των ταξιδιών, του τουρισμού επλήγησαν ιδιαίτερα και η ανάκαμψη των τομέων αυτών θα είναι ένας προβληματισμός μακροχρόνιος», προσθέτοντας πως κύριο μέλημα είναι να μη χαθούν πολλές θέσεις εργασίας.
Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε χαρακτηριστικά: «Αναφορικά με τoν covid, αυτό που κάναμε ήταν να ακούσουμε τους ειδικούς. Αποφασίσαμε να κλείσουμε την οικονομία νωρίς και να μην περιμένουμε τις εξελίξεις, δώσαμε τον λόγο στους ειδικούς, εστιάσαμε πολύ στο μήνυμά μας και προσπαθήσαμε να πείσουμε τους Έλληνες ότι αυτή πρέπει να είναι μία συλλογική προσπάθεια και όλοι θα κερδίσουμε αν καταφέρουμε να περιορίσουμε το πρώτο κύμα της επιδημία. Και πράγματι ήταν εντυπωσιακό το πώς αντέδρασε ο ελληνικός λαός. Επέδειξε εξαιρετική πειθαρχία, το οποίο μας επέτρεψε να περιορίσουμε πλήρως το πρώτο κύμα της επιδημίας και να αρχίσουμε σταδιακά να χαλαρώνουμε τα προστατευτικά μέτρα και να επαναφέρουμε την οικονομία σε κάποια φυσιολογικά επίπεδα λειτουργίας.
Φυσικά, πρέπει να σημειώσω ότι καθώς ανοίγουμε την οικονομία, τα κρούσματα έχουν αρχίσει να αυξάνονται, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο, κάνουμε περισσότερα τεστ με πιο έξυπνο τρόπο, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην πέσουμε θύματα της επιτυχίας μας. Ο κόσμος εφησυχάζει και, ναι, είναι κουραστικό να πρέπει να τηρούμε πάντα αποστάσεις και να φοράμε μάσκα. Δίνουμε μεγάλη σημασία στη μάσκα και ουσιαστικά έχουμε κάνει υποχρεωτική τη χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους και σε ορισμένους εξωτερικούς χώρους, όπου δεν μπορεί να διασφαλιστεί κοινωνική αποστασιοποίηση. Άλλαξα τη φωτογραφία στο προφίλ μου με μία φωτογραφία, στην οποία φοράω μάσκα. Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι η μάσκα είναι σημαντική γιατί -στην ουσία- δεν μπορούμε να κλείσουμε και πάλι την οικονομία και όλοι αναγνωρίζουν ότι πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ζούμε με τον ιό μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο».
«Έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ στην ιχνηλάτηση επαφών, προσπαθούμε να απομονώνουμε γρήγορα τυχόν εξάρσεις και μπορούμε ακόμα να το κάνουμε, και φυσικά θεωρώ ότι ανοίξαμε τη χώρα στους ξένους τουρίστες με έναν αρκετά έξυπνο τρόπο. Όλοι οι επισκέπτες της χώρας μας πρέπει να συμπληρώνουν ένα έντυπο εντοπισμού επιβάτη και εφαρμόζουμε έναν ιδιαίτερα πολύπλοκο αλγόριθμο, ο οποίος καθορίζει ποιος πρέπει να υποβληθεί σε τεστ κατά την είσοδο στη χώρα. Έχουμε κάνει τεστ σε σχεδόν 240.000 άτομα από τα περίπου δύο εκατομμύρια που έχουν φτάσει στην Ελλάδα, συνεπώς έχουμε μία πολύ καλή βάση δεδομένων, η οποία μας δείχνει αν υπάρχει πρόβλημα σε άλλες χώρες. Για παράδειγμα, πολύ γρήγορα διαπιστώσαμε ότι τα Βαλκάνια ήταν μία προβληματική περιοχή και συνεπώς περιορίσαμε την πρόσβαση από Βουλγαρία και Ρουμανία και οι επισκέπτες από τις χώρες αυτές πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό τεστ για να εισέλθουν στη χώρα. Συνεπώς, η προσέγγιση πρέπει να βασίζεται σε δεδομένα, πρέπει να είναι επιστημονική, αλλά νομίζω ταυτόχρονα πρέπει να εμπεριέχει και αρκετή ενσυναίσθηση -ξέρετε την ελληνική λέξη φιλότιμο που δεν μεταφράζεται ακριβώς στα αγγλικά, αλλά αφορά μία αίσθηση περηφάνειας για τα επιτεύγματά μας- και συνεπώς τώρα που βλέπουμε τον αριθμό των κρουσμάτων να κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση, πρέπει να προσπαθήσουμε λίγο παραπάνω για να ακολουθήσουμε τις κατευθύνσεις που μας έχουν δώσει οι επιδημιολόγοι», πρόσθεσε.

Προβληματισμός για την ανάκαμψη

Σε αυτό το σημείο, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι η εκτίμησή του είναι πως θα ακολουθήσει ένας μακροχρόνιος προβληματισμός για την ανάκαμψη των τομέων της ψυχαγωγίας, των ταξιδιών και του τουρισμού, καθώς αυτοί οι τομείς επλήγησαν ιδιαίτερα, και εξήγησε: «Είπαμε, λοιπόν, ότι θέλουμε να ανοίξουμε τον τουρισμό αλλά με ασφάλεια. Συνεπώς, έχουμε τα πρωτόκολλα ελέγχου όσων έρχονται στην Ελλάδα, είμαστε εξαιρετικά αυστηροί αναφορικά με την προστασία των υπαλλήλων στον κλάδο φιλοξενίας. Δεν θα βρείτε, λοιπόν, κανέναν επαγγελματία που δεν θα φοράει μάσκα, σερβιτόροι, προσωπικό ξενοδοχείων, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην προστασία τους. Υπάρχουν δωμάτια COVID στα ξενοδοχεία αν εμφανιστεί κρούσμα, τα νοσοκομεία μας είναι εξοπλισμένα κατάλληλα, ακόμα και σε μικρά κέντρα υγείας στα νησιά υπάρχουν κλίνες COVID, και φυσικά επαναλαμβάνουμε το μήνυμα ότι μπορείτε να ζήσετε μία φανταστική εμπειρία στην Ελλάδα, αλλά θα ήταν καλό να αποφεύγετε τα πολυσύχναστα beach bar ή τις ντισκοτέκ γιατί εκεί είναι το πρόβλημα».
«Όμως, μπορείτε να έχετε μία υπέροχη εμπειρία, να έρθετε, να απολαύσετε τη θάλασσα, μάλιστα θα είναι ακόμα καλύτερα γιατί δεν υπάρχουν τα πλήθη, και αυτό είναι φανταστικό από την οπτική του επισκέπτη, όχι από τη δική μας. Μας λυπεί που δεν μπορούμε να υποδεχθούμε τουρίστες από τις ΗΠΑ, καθώς πρόκειται για ευρωπαϊκή απόφαση, δεν επιτρέπεται η είσοδος επισκεπτών από τις ΗΠΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση συνολικά, και ελπίζω αυτό να αλλάξει, αν και τα πράγματα στις ΗΠΑ δεν δείχνουν να εξελίσσονται προς τη σωστή κατεύθυνση. Συνολικά, όμως, αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να χρησιμοποιήσουμε τη χρονιά αυτή ως εφαλτήριο για την επόμενη, να προβάλλουμε μία εικόνα σοβαρότητας και ικανότητας και να διασφαλίσουμε ότι δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας.

Προγράμματα ευέλικτης απασχόλησης

Μεγάλο μέρος, λοιπόν, των χρημάτων που ξοδεύουμε διοχετεύονται προς βραχυπρόθεσμα προγράμματα ευέλικτης απασχόλησης, για παράδειγμα δίνουμε στα ξενοδοχεία τη δυνατότητα να απασχολήσουν το προσωπικό τους για το 50% του χρόνου, και συνεπώς οι εργαζόμενοι δουλεύουν μόνο 15 ημέρες, τους αποζημιώνουμε στο 90% του μισθού τους και καλύπτουμε το 100% των ασφαλιστικών εισφορών, αρκεί το ξενοδοχείο να μην κάνει απολύσεις. Συνεπώς, οι εργοδότες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εργατικό τους δυναμικό με ευέλικτο τρόπο, για λιγότερες ώρες καθώς δεν υπάρχει η ανάλογη ζήτηση, γιατί θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα απολυθούν κατά τη θερινή σεζόν, ώστε τον χειμώνα να λαμβάνουν το επίδομα ανεργίας και να επαναπροσληφθούν την επόμενη χρονιά. Μας ενδιαφέρει, λοιπόν, να μην χαθούν πολλές θέσεις εργασίας», συμπλήρωσε.

“Πολύ σημαντική η απόφαση για το ταμείο ανάκαμψης”

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης σημειώνοντας: «Καταλήξαμε σε μια πολύ σημαντική απόφαση, που προβλέπει συνολικές επιχορηγήσεις ύψους 390 δισ. ευρώ. Και γιατί είναι σημαντικές οι επιχορηγήσεις; Επειδή εμείς, οι Ιταλοί, οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι, έχουμε υψηλά επίπεδα χρέους και δεν μπορούμε να προσθέσουμε πολύ επιπλέον χρέος στο ήδη υπάρχον απόθεμα, και έτσι χρειαζόμαστε δανεισμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ώστε να μην επιβαρυνθούμε με επιπλέον χρέος.
Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, υπάρχουν 40 δισ. ευρώ από το πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο, τον επταετή προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης και 32 δισ. από το νέο Ταμείο Ανάκαμψης, από τα οποία τα 19 δισ. αποτελούν επιχορηγήσεις .Έχουμε ήδη οργανώσει τις ομάδες μας και τη δομή εσωτερικής διακυβέρνησης, καθώς πρέπει να υποβάλουμε το σχέδιό μας μέχρι τις 15 Οκτωβρίου».
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 19-5-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.., ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ, ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΘΕΙ. ΕΧΟΥΝ, ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ.

ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ. ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟΣΟΥΛΤΑΝΟ.

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΡΟΚ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ, ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΘΕΙ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΠΡΙΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ. ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, Ή ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ, ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ. ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑ.

ΟΛΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΟΡΑΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ, ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ. ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΣΥ, ΑΝΘΡΩΠΕ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, ΩΣ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΣΤΟΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ, ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΨΕΥΤΟ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ Η ΕΝΩΣΗ. Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ, ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΩΡΑΚΙΣΤΟΙ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ. ΤΑ ΠΑΔΙΑ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΛΟΓΟ. ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.., ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΕΣ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ.

ΕΧΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.., ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ;; ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ, ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ; ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ.., ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ: ΤΟ ’22 ΕΙΧΑΜΕ ΦΘΑΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΗ. ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΙΩΝΙΑ. ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ. ΑΡΑ, ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΦΑΙΡΕΣ;; ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ;; ΟΣΟ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ, ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. ΟΜΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΔΟΣΕΙ. ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ. Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ. ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥ;; ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ;; ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ.

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ. ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ.

ΕΚΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΟΙΤΑΕΙ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ.ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΛΙΩΣΟΥΝ.


ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, ΣΕ ΤΡΕΙΣ, Ή ΑΝ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ. ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.., ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΤΩΡΑ ΕΙΣΡΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, Ο ΟΧΕΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΕΙΣΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ;; ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;; ΣΥΣΤΡΕΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΛΙΩΣΟΥΝ.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΩΡΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ
ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ: https://alfeiospotamos.gr/?p=33896
ΑΠΟ ΤΟ 2018 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 2018, ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ... 

ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΟΥ ΚΟΜΠΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΝΤΑΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ!!!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;;;

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ, ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ... ΗΔΗ ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ... ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΛΑ!!!

Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ ΠΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ...

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΔΡΑΣΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ - 14/4/2018 ...

Κατηγορία: ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ - EASTRUNNER

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 10/6/2017 | Ε ...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ! 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

================================================================