ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ - ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΡΑΖΕΤΕ ΜΕΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ - ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ…
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ - ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS - ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ - Φ.Ε.Κ 315 - 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2007 - PDF + VIDEO

Το 1944 έγινε μία σύνοδος στο BrettonWoods, μιά μικρή πόλη των Η.Π.Α. στο New Hampshire της πολιτείας της Νέας Αγγλίας. Στη συνάντηση πήραν μέρος 44 κράτη τα οποία ήταν σύμμαχοι στον Β’ΠΠ, με σκοπό να δουν πώς θα διαχειριστούν τις αποζημιώσεις των Γερμανών από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Αυτός ήταν ο λόγος που προέβαλαν δημόσια για το σκοπό της συνάντησης. Αλλα μήπως δεν ήταν αυτός ο λόγος ... ; Εκεί δημιουργήθηκε η νομοθεσία για την δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Δ.Ν.Τ.(Διεθνές Νομισματικό Ταμείο).

Το ΦΕΚ της Ελληνικής Κυβέρνησης, με αριθμό 315, την 27η Δεκεμβρίου 1943, επικυρώνει την συμφωνία Bretton  Woods και εξουσιοδοτεί τις υπογραφές των συμβαλλόμενων χωρών.

 

 Η  Συνθήκη BRETTON WOODS -1944 εξασφάλισε: 

1. Οτι δεν υπάρχει απευθείας ισοτιμία μεταξύ χρυσού και των νομισμάτων.

2. Εξασφάλισε την μονοπωλιακή διακίνηση αγαθών ανάμεσα στις χώρες.

Αυτό σημαίνει ότι εάν ένα αγαθό στοιχίζει επί παραδείγματι τρεις δραχμές, συμφωνήσαμε όλοι στον πλανήτη να το πληρώνουμε τριάντα.Για ποιό λόγο συμφωνήσαμε ;;;

Η συμφωνία ανάμεσα στα Έθνη είχε ως εξής: 

Την διαφορά αυτή που προκύπτει μπορούμε να την θεωρήσουμε κέρδος! Το 60% αυτού του κέρδους πηγαίνει σε ένα συγκεκριμένο ιδιαίτερο ταμείο το οποίο ονομάζεται WorldTrust : Το Παγκόσμιο Καταπίστευμα.

Με ποιό σκεπτικό ;;;

Το μεγαλύτερο ποσοστό απο αυτό το κέρδος θα επιστρέψει στους λαούς μέσω προγραμμάτων ανθρωπιστικής βοήθειας !!! 

Το  Παγκόσμιο Καταπίστευμα λοιπόν διογκώνεται καθημερινώς ,όποτε γίνεται μια συναλλαγή, όποτε υπάρχει μία μεταπώληση πετρελαίου, φυσικού αερίου, σιταριού, αεροπλάνων, αυτοκινήτων, μετοχών στο χρηματιστήριο. Ό,τι γίνεται το οποίο είναι χρηματιστηριακή αξία, το 60% των κερδών της μεταπωλήσεως πηγαίνει στα παγκόσμια ταμεία υπέρ των διαφόρων κρατών του κόσμου. Τα κράτη αυτά έχουν ένα συγκεκριμένο ποσοστό σε αυτά τα κέρδη. Για τον λόγο αυτό έχει τρία κεντρικά υποκαταστήματα και έδρες, ένα είναι στην Βασιλεία της Ελβετίας, ένα στην Πόλη του Μεξικού και το τρίτο στο Χόνγκ Κόνγκ.

Η Ελλάδα συμμετείχε σε αυτήν την συνεδρίαση στο Bretton Woods και συνέβαλε  με 5 εκατομμύρια  δολάρια γι’ αυτό τον σκοπό (φεκ. 315).

Σαν αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής η Ελλάδα έχει δημιουργήσει το δικό της μερίδιο (καταπίστευμα) το οποίο σήμερα είναι περίπου 335 τρισεκατομμύρια δολλάρια. Το αρχικό ποσόν που εδόθη, επενδύθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε πολύτιμα μέταλλα, πετρέλαια, κλπ και γι’ αυτό σήμερα έχει φθάσει σ’ αυτό το αστρο-νομικό ποσό. Το ίδιο έχει συμβεί και με τα καταπιστεύματα των άλλων κρατών. Υπ’ όψη ότι τα κέρδη από τις επενδύσεις του παγκόσμιου καταπιστεύματος είναι ένα γιγαντιαίο ποσό, μιλάμε για 5άκις, 6άκις, 7άκις. Μόνο ο απολογισμός του 2012 έχει 272 μηδενικά από πίσω του, στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα (World Trust).


 

Τι είναι το καταπίστευμα ;
Το Καταπίστευμα είναι θεσμός του Κληρονομικού δικαίου (άρθρα 1923 – 1941 του Αστικού Κώδικα). Η έννοια του καταπιστεύματος όπως  νομικά ορίζεται, είναι η σχέση που δημιουργείται κατά τη διάρκεια ζωής ενός ατόμου ή εις θάνατο, από ένα πρόσωπο (ο Ιδρυτής), ο οποίος διαθέτει περιουσιακά στοιχεία υπό τον έλεγχο άλλου προσώπου (ο Διαχειριστής) προς όφελος τρίτου (ο Δικαιούχος).Ο ιδρυτής δηλ. ορίζει για τα περιουσιακά του στοιχεία (κινητά ή ακίνητα) έναν διαχειριστή ο οποίος,  βάσει συγκεκριμένης συμφωνίας, ενεργεί προς όφελος ενός τρίτου προσώπου/οντότητας.
Το 1929 έως το 1933  δημιουργήθηκε η B.I.S. (BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS)- Τράπεζα ΔιεθνώνΔιακανονισμών. Είναι ένας διεθνής οργανισμός αποτελούμενος από κεντρικές τράπεζες, και δεν βρίσκεται υπό τον έλεγχο καμίας εθνικής κυβέρνησης.
Για ποιο λόγο ιδρύθηκε η τράπεζα αυτή και πώς χρηματοδοτείται? Η τράπεζα ιδρύθηκε για να υπο-βοηθά την διεθνή νομισματική και χρηματοοικονομική συνεργασία και δρα ως μια τράπεζα για τις κεντρικές τράπεζες.
Στο τέλος της κάθε ημέρας οποιαδήποτε εμπορική συναλλαγή γίνεται από τον κάθε άνθρωπο στην υφήλιο, οποιαδήποτε συναλλαγή εταιρείας κ.λπ. γίνεται εκκαθάριση από την  B.I.S. Η Τράπεζα αυτή δημιουργήθηκε μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο από όλα τα κράτη του κόσμου. Ο βασιλιάς Γεώργιος ο Β’ ήταν ο αντιπρόσωπος της Ελλάδος στην δημιουργία της  B.I.S. και εκεί συνέβαλε η Ελλάδα με δύο εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα.
Ακολουθεί έγγραφο 112 σελίδων (σε PDF)

Είναι η έκθεση του 2007 των λογαριασμών του παγκόσμιου καταπιστεύματος με την έγκριση και τις υπογραφές της επιτροπής των 300 μεταξύ των οποίων και των δικών μας- υπουργού οικονομικών τότε Γ. Αλογοσκούφη, του πρόεδρου της δημοκρατίας Κ. Παπούλια καθώς και οι καταπιστευματικοί λογαριασμοί καταθέσεων, με υπέρογκα ποσά μετρητών αλλά και χρυσού, από όλες τις χώρες που έλαβαν μέρος.

Παγκόσμιος ισολογισμός 2007 (Καταπίστευμα)  
Διεθνείς θεσμοί που συμμετέχουν σελ. 2,  Ελληνικοί λογαριασμοί σε ελληνικές τράπεζες με καταθέσεις στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα σελ. 55 & 56, Υπογραφή Καρόλου Παπούλια  σελ. 101, Υπογραφή Γεωργίου Αλογοσκούφη σελ.95 Υπογραφή έλληνα πρεσβευτή Αδαμαντίου Βασιλάκη σελ. 107, Υπογραφή Κύπριου δικαστή Γεωργίου Πίκη  σελ. 112  

Πώς μπορεί να γίνει χρήση και απο ποιούς θεσμούς ;

Για να δοθεί όμως η περιουσία αυτή στα διάφορα έθνη πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες διαδικασίες. Χρειάζονται τρείς προϋποθέσεις για να περάσει η περιουσία στις χώρες στις οποίες ανήκει:

1. Να έχεις ένα Χρηματοοικονομικό εργαλείο δηλαδή Aξιόγραφο, ως εγγύηση, που να έχει αντίκρισμα /δέσμευση σε Χρυσό ή σε έκταση γης ή Βαπόρια κ.λ.π. Αυτό απαιτείται για να είναι εξασφαλισμένη η επιστροφή του κεφαλαίου στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα

2.Να έχεις Σκοπό/Σχέδιο (Project) υλοποίησης έργων μέσω των χρημάτων για ανάπτυξη και πρόοδο κοινωνική/ατομική, συγκεκριμένες δράσεις όχι αοριστίες, με χρονοδιάγραμμα και ρήτρες πραγματοποίησης

3. Να υπάρχει Θεσμός Δημόσιος. Ο θεσμός μεμονωμένα ή συλλογικά (εδώ να προσέξουμε ότι ο δημόσιος θεσμός προέρχεται από τον Λαό και Λειτουργεί για τον Λαό) θα δώσει την εντολή αίτησης ενδιαφέροντος της ανάληψης για το ποσόν που ενδιαφέρεται. 

Σε αυτό το ταμείο συμμετέχουν σήμερα πάνω από 140 Κράτη όπου το κάθε κράτος έχει τους δικούς του μητρικούς καταπιστευματικούς λογαριασμούς όπου μπορεί να δανιστεί άτοκα (0% επιτόκιο) και διάρκεια αποπληρωμής εώς και 50 χρόνια όπου καλείται να επιστρέψει μόνο το δανειζόμενο κεφάλαιο.

Θεσμοί στην χώρα μας είναι το Κράτος δηλ. ο Πρόε-δρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Οικονομικών, η Εκκλησία δηλ. ο Αρχιεπίσκοπος και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την τοπική αυτο-διοίκηση με την ονομασία “ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ”, οι Δήμοι δηλ. οι Δήμαρχοι με τα δημοτικά συμβούλια! Μόνον αυτοί μπορούν να πάρουν χρήματα από το καταπίστευμα. Μέχρι τώρα όμως κανείς δεν το έκανε για να ευημερήσει η χώρα μας.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 17-10-2019

 

Με την ανάλυση αυτή, γίνεται γνωστό τώρα ότι για να μπορέσουμε να πάρουμε τα χρήματα που μας ανήκουν πρέπει να καταθέσουμε ένα Νόμιμο αξιόγραφο, πού θα συνοδεύεται με τους δύο αντίστοιχους παράγοντες, διότι μόνον έτσι ξεκλειδώνει ο Λογαριασμός του Καταπιστεύματος. Τώρα είναι που Λάμπει όλη η Αλήθεια για τον Αρτέμη Σώρρα!

Μετά από μία τρομερή προσπάθεια, περίπου 2 χρόνων, κατατέθηκαν και εγκρίθηκαν  από το παγκόσμιο σύστημα ,μελέτες για περίπου 50 χιλιάδες έργα συνολικά ( που μέσα σε αυτά τα 50 χιλιάδες έργα μπορεί να συμπεριληφθεί ότι μπορεί να σκεφτεί άνθρωπος σε δήμο).  Το συνολικό ποσό το οποίο έχει κατ’ αρχήν εγκριθεί για την Ελλάδα και για την Κύπρο  είναι δυο τρισεκατομμύρια τριακόσια δισεκατομμύρια (link παρακάτω)

26.03.2015 ΟΛΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ

https://drive.google.com/file/d/11yTg2MArraw01iBY4dwsAtMiyWUdr5vZ/view?usp=sharing

Τα χρήματα αυτά είναι η γενική έγκριση για την Ελλάδα, η οποία πρέπει να μοιραστεί με αναλογία πληθυσμού στην κάθε δημοτική αρχή. Αυτή η αναλογία χρήματος ανά πληθυσμό αν το πάμε κατά κυριολεξία είναι από 150 έως 180 χιλιάδες ευρώ ανά κάτοικο.

Αυτά τα χρήματα μπορούνε να δοθούνε μέσω της δημοτικής αρχής, δηλαδή μέσω της συμμετοχής του δημάρχου, διότι ο δήμαρχος κατά τον νόμο του Καλλικράτη και η δημοτική αρχήέχει αναγνωριστεί και στον Ελληνικό νόμο αλλά και στον παγκόσμιο θεσμό ως αρχηγός κράτους ο δήμαρχος και ως μικρό κράτος η δημοτική αρχή, ο Δήμος. Ως εκ τούτου έχει το δικαίωμα της σφραγίδας, να κατεβούν χρήματα για έργα ανθρωπιστικής βοήθειας και επενδυτικά, ανταποδοτικά και κοινωφελή στην κάθε τοπική κοινωνία – κράτος – δήμο.

Και καλείτε τώρα να συνεργαστεί ο κάθε δήμαρχος δίνοντας, χωρίς να αποκτά υποχρεώσεις, αλλά δίνοντας τη συγκατάθεσή του/εντολή στον συγκεκριμένο άνθρωπο που είναι ο Αρτέμης Σώρρας, να διαθέσει αυτός τις εγγυήσεις προς όφελος των Δήμων και της Ελλάδος συνολικά και να αποταμιευτούν τα χρήματα.

ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 12 ΣΕΠ 2013

https://drive.google.com/file/d/1uj2PRs_YfNGjyXEXjKHFDGIQLWNV50cx/view?usp=sharing

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ :

ΓΙΑΤΙ  ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ  ΤΡΑΠΕΖΕΣ  ΜΕ  ΤΟΚΟ  ΕΝΩ  ΕΧΟΥΜΕ  ΔΙΚΑ  ΜΑΣ  ΧΡΗΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΑΤΟΚΑ ;;; 

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΡΑΖΕΤΕ ΜΕΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ !!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !!!

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ; ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ; Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ !! 

ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ...   ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ...  Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ !!!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ !!!

ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ  https://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930 
ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ε.ΣΥ  https://drive.google.com/file/d/1JxoyLwdkfN-ws-TimkiKHEWCeLWahiQs/view?usp=sharing
ΓΝΩΣΙΑΚΟ https://www.aitherikigrafi.gr/

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ...