ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Καταγγελίες Βελόπουλου για κυβερνητικές μπίζνες με τις μάσκες (ΒΙΝΤΕΟ)


Βελόπουλος

Φουλ επίθεση στην κυβέρνηση την οποία χαρακτήρισε «καθαρά υποτακτική και δουλική στη Γερμανία» έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος σχολιάζοντας τον κορωνοϊό, κατηγόρησε την κυβέρνηση για μπίζνες με τις μάσκες.
Μιλώντας στον FOCUS FM, με αφορμή την επίσκεψη του Γερμανού ΥΠΕΞ σε Ελλάδα και Τουρκία, ο κ.Βελόπουλος χαρακτήρισε τη Γερμανία «φιλοτουρκική χώρα» και  πρόσθεσε:
«Η Γερμανία έχει τεράστιο συμφέρον να επιλυθεί υπέρ των τουρκικών θέσεων το πρόβλημα στη Μεσόγειο, και να πάρει κοιτάσματα η Τουρκία από την Ελλάδα. Η Τουρκία είναι προτεκτοράτο των γερμανικών συμφερόντων, καθώς αν η Τουρκία πάρει ενέργεια από τη χώρα μας, τότε θα πάρει και η Γερμανία».
Για να κλείσει το κεφάλαιο Γερμανία: «Το θεωρώ κωμικοτραγικό να μεσολαβεί η Γερμανία, που δεν αποζημίωσε ποτέ την Ελλάδα για τα εγκλήματα που έχει κάνει εις βάρος των Ελλήνων».
Όσον αφορά τις μάσκες, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, αφού πρώτα ξεκαθάρισε πως «προσωπικά είμαι εναντίον της μάσκας. Για ένα και μόνο λόγο: Αν μου έλεγαν 100% οι επιστήμονες ότι προφυλάσσει από τον κορωνοϊό τους Έλληνες, θα ήθελα να την επιβάλλουμε παντού. Δεν προφυλάσσει η μάσκα», στη συνέχεια κατηγόρησε την κυβέρνηση:
«Έχετε κάνει τον Έλληνα τρομαγμένο, και θέλετε να τον κάνετε υποχείριο των όποιων γελοίων επιλογών σας. Στην αρχή όταν δεν υπήρχαν μάσκες, ο Τσιόδρας μας έλεγε ότι είναι επικίνδυνες. Μόλις έκανε ο Νταβέλης το εργοστάσιο που βγάζει εκατομμύρια μάσκες και είναι δικός σας άνθρωπος, θέλετε να επιβάλλετε τις μάσκες».
Για να κλείσει με την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για χορήγηση δωρεάν του εμβολίου στους πολίτες: «Τι εμβόλιο θα κάνετε στον Έλληνα, αφού δεν υπάρχει το εμβόλιο;»
Ακούστε τα όσα είπε ο Κ. Βελόπουλος στον FOCUS FM: