ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο Δήμος Πρέβεζας «ξέχασε» να δώσει στα ΜΜΕ την ανακοίνωση για προσλήψεις

Για τα… πανηγύρια πρώτος ο Δήμος Πρέβεζας! – «Ξέχασε» να δώσει στα μμε την ανακοίνωση για προσλήψεις


 

Τα ξεφτέρια της επικοινωνίας "ξαναχτυπούν" αυτόνομα ή με... εντολές;
Συνεχίζει να φροντίζει για τα… πανηγύρια ο Δήμος Πρέβεζας και για το πώς θα καταφέρει να «γεμίζει» [λέμε τώρα] τις καρέκλες στο Κηποθέατρο.
https://www.prevezanews.gr/allnews/ipiros/preveza/32056-gia-ta-panigyr Την ώρα που σταμάτησαν οι ανακοινώσεις, λόγω καλοκαιριού προφανώς, με τις επαφές «χωρίς ουσία» του Δημάρχου, ο Δήμος «ξεχνάει» να δώσει στη δημοσιότητα ουσιώδης αποφάσεις, που θα ωφελήσουν και θα ενδιέφεραν πολίτες.
Και μάλιστα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.
Τα ίδια ξεφτέρια, που φαίνεται να ενεργούν κατόπιν εντολών, έτρεξαν να προλάβουν να ανακοινώσουν στς 19 την εντολή Δημάρχου για την ακύρωση των εκδηλώσεων και χθες πάλι έτρεξαν να ανακοινώσουν την εντολή Δημάρχου για ακύρωση της προχθεσινής ακύρωσης.
Από ανακοινώσεις όμως για γλέντια είναι πρώτος και μάλιστα αυτές επαναλαμβάνονται περισσότερες από μια φορά σε κάποιες περιπτώσεις.
Τα ξεφτέρια της επικοινωνίας του Δήμου Πρέβεζας «ξέχασαν» όμως να δώσουν χθες στη δημοσιότητα και μια αρκετά σημαντική ανακοίνωση.
Ή απλά δεν την έδωσαν;
Ή απλά θα την έδιναν μια μέρα πριν την λήξη της και όποιος πρόλαβε πρόλαβε;
Ή περιμένουν την Δευτέρα μήπως και χαλάσει το Σ/Κ ορισμένων;
Αντ αυτού τη δημοσίευσαν μόνο στη Διαύγεια και στο site του Δήμου, για να υπάρχουν οι σχετικές δικαιολογίες και δεν την απέστειλαν στα μμε, έτσι ώστε να την δουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι.
Κάτι που έκανε άμεσα ο Δήμος Ιωαννιτών και ο Δήμος Πάργας, ας ακολουθεί Σαββατοκύριακο.
Ποιος να μπει στο site του Δήμου Πρέβεζας και πόσο μάλλον στη Διαύγεια;
Ο λόγος για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων.
Πρόκειται για συνολικά 33 άτομα, 29 πλήρους και 4 μερικής απασχόλησης.
Οι αιτήσεις έως τις και την Τετάρτη 26 Αυγούστου.

ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες.