ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο Άδωνς Γεωργιάδης έσβησε πρόστιμο 100.000 ευρώ σε ασφαλιστική εταιρεία


 Άδωνς Γεωργιάδης

Με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις ο υπουργός Ανάπτυξης εξαφάνισε πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ σε ασφαλιστική εταιρία, ακυρώνοντας το ίδιο του το υπουργείο…
Σύμφωνα με έγγραφο που έφερε στο φως η Αυγή, ο υπουργός Ανάπτυξης στις 28 Ιουλίου 2020 αποδέχθηκε την ιεραρχική προσφυγή της ασφαλιστικής εταιρείας και με απόφασή του αποφάσισε «την ακύρωση της απόφασης επιβολής προστίμου» ύψους 100.000 ευρώ, που είχε επιβάλει η Γενική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης. Δηλαδή, ο Άδωνις Γεωργιάδης ακύρωσε την απόφαση της υπηρεσίας του υπουργείου του, χωρίς να δικαιολογεί την απόφαση του, αλλά και χωρίς να ζητήσει από την Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή να εξηγήσει την απόφασή της. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.ΠΗΓΗ.
ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΣΑΘΡΟ  ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ  ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ , ΕΠΕΝΕΒΗΚΕ  ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ  ,ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΣΦΑΛΗΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΑ <<ΜΙΚΡΟ >> ΔΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 100.000 ΕΥΡΩ.....
Ξέπλυμα Χρήματος
ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ, ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ?
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ  ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ , ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ?
Δεμένα Τα Μάτια, Αδικία, Δικαιοσύνη, Lady
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ  ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ?
Πανικός, Κραυγή, Άνθρωποι
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΞΥΜΩΡΟ ΠΩΣ ΕΝΩ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΩΝ ΞΕΥΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ  ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
Το Ομαδικό Πνεύμα, Συνοχή, Μαζί, Γενιές

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ <ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ > ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΥΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ.
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» | Επιστημονικός
ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ..
ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ..
ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΤΙΝΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ  ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ  ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ..
ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ.
ΕΧΕΙ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  33ων ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.
Ελλήνων Συνέλευσις Πολιτικός Φορέας - Photos | Facebook
ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ  ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ  ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ.
ΕΛΕΝΗ ΜΙΑΡΗ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Ε.ΣΥ.
 

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr


=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ."


=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:


=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .

=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
http://e-sy.gr/grafia-e-si/
ΜΙΑΡΗ ΕΛΕΝΗ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΕΥΚΙΜΜΑΙΩΝ
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΛΕΥΚΙΜΜΗ 21Η ΜΑΡΤΙΟΥ 356 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 2662300629
ΚΙΝΗΤΟ: +30 690 7013069
E-mail: ele.miari@gmail.com
SOCIAL MEDIA: