ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία έχει τους καλύτερους πιλότους στον κόσμο

 Το Fox News αναφέρει ότι οι Έλληνες πιλότοι είναι από τους καλύτερους στον κόσμο ενώ το πολεμικό μας ναυτικό αν και μικρό σε αριθμό, είναι άκρως πιο αποτελεσματικό από το τουρκικό ναυτικό.

"Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα με λιγότερους από 11 εκατομμύρια κατοίκους, ενώ η Τουρκία είναι μια χώρα περίπου με 82 εκατομμύρια πολίτες και διαθέτει περισσότερους στρατιώτες. Ωστόσο, οι Έλληνες πιλότοι είναι από τους καλύτερους στον κόσμο, ενώ το ελληνικό πολεμικό ναυτικό είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από αυτό της Τουρκίας.


To σχέδιο Ερντογάν Οι τωρινές γεωστρατηγικές σχέσεις έχουν πλέον ανατραπεί, αφού η σημερινή Τουρκία υπό τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει γίνει ένα ισλαμικό κράτος. Η Άγκυρα επιθυμεί απλά να αξιοποιήσει τη συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ για να προωθήσει την νέα ατζέντα της στη Μέση Ανατολή. Είναι η Τουρκία, και όχι η Ελλάδα, που ενεργεί προκλητικά στην παγκόσμια σκηνή. Πρόσφατα μετέτρεψε τον εμβληματικό ναό της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τζαμί. Η Τουρκία έχει στόχο να απειλήσει με την χρήση στρατιωτικής δύναμης στο Αιγαίο, για να προωθήσει τα σχέδια της για τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου. Το πιο επικίνδυνο είναι ότι η Άγκυρα υπαινίσσεται ότι δεκάδες ελληνικά νησιά, απέναντι από τις τουρκικές ακτές, τα οποία ήταν ελληνικά εδάφη από την αρχαιότητα, ενδέχεται σύντομα να στοχοποιηθούν από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Το αμερικανικό ΜΜΕ μας υπενθυμίζει ότι μετά απώλεια πολλών εδαφών στα Βαλκάνια το 1912-13, η Ελλάδα και αυτό που σήμερα ονομάζεται Τουρκία έγιναν αντίπαλοι, ενώ επισημαίνει ότι οι δύο χώρες έχουν πολεμήσει αρκετές φορές μεταξύ τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια