ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ρεσιτάλ γερμανικού ανθελληνισμού για την Ελλάδα που «τολμά» και εξοπλίζεται!
Δημοσίευμα της Γερμανικής εφημερίδας Zeit ουσιαστικά εγκαλεί την Ελλάδα επειδή ανακοίνωσε εξοπλισμούς «παρά τις εκκλήσεις αποκλιμάκωσης». Το υπονοούμενο της γερμανικής εφημερίδας είναι σαφές και εξαιρετικά επικίνδυνο. Εξομοιώνοντας τον θύτη με το θύμα, επιχειρεί να παρουσιάσει την Ελλάδα ως αποσταθεροποιητικό παράγοντα, που αρνείται τον διάλογο και τον τορπιλίζει αγοράζοντας οπλικά συστήματα!
Το επίμαχο δημοσίευμα
Η γερμανική εφημερίδα τεχνηέντως όμως αγνοεί το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή το γερμανικό κράτος έχει δώσει το πράσινο φως για την παράδοση των έξι υποβρυχίων στην Τουρκία! Ότι το γερμανικό κράτος έχει δώσει την άδεια εξαγωγής των υλικών και του λογισμικού των μη επανδρωμένων αεροσκαφών, που αποτελούν το φονικότερο όπλο της Τουρκίας κατά αμάχων.
Η γερμανική εφημερίδα αποκρύπτει το γεγονός ότι η Τουρκία αποτελεί τον μεγαλύτερο πελάτη της γερμανικής πολεμικής βιομηχανίας απορροφώντας το 30% της συνολικής παραγωγής. Και το κυριότερο, η εφημερίδα ξεχνά πως η Τουρκία επιτίθεται κατά της ελληνικής – άρα και ευρωπαϊκής – κυριαρχίας, την ώρα που η Γερμανία είναι η προεδρεύουσα χώρα της ΕΕ.
Το Τουρκικό λόμπι στην Γερμανία δουλεύει ρολόι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια