ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ "ΧΑΡΙΣΑΝ " 6 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


 

ΧΑΡΙΣΑΝ 6 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΧΑΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 6 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ.
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΜΕ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΟΤΙ Η "ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ"ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 6 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ .Ο ΔΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ.

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ  ΤΗΣ ΒΟΥΛΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ?

ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ,Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΛΛΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ .ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ .

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!!!
Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ,ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ,ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ,Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ


ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ:ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑhttps://aphdalosnays.blogspot.com/2020/10/6.html


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια