ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΧΑΖΑΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΑ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΩΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΩΝ, ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Ο ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ GIOVANNI BATTISTA (GIAMBATTISTASERPIERI, (ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΤΟΠΑΠΙΚΟ ΡΙΜΙΝΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ), ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ HILARION ROUX, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ROTHCHILD ΣΤΗΝ ΜΑΣΣΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΙΔΡΥΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑΗ ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1864 ΕΩΣ ΤΟ 1873, ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 1876 ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ «ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ», ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΣΕ 10.791 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ROTHCHILD ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΗΔΗ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΤΣΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ, ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΝΔΡΕΑ ΣΥΓΓΡΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1873 Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ  ΙΔΡΥΣΕ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ SERPIERI, ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΕΙΑ ΛΑΥΡΙΟΥ» ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ  ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΙΕΔΩΣΕ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΗ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ, (ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1875), ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΟ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ» ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΤΕΚΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ.

ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΕΞ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΠΙΤΙΑ, ΚΤΗΜΑΤΑ, ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΧΡΥΣΟΦΟΡΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΥΓΓΡΟΥ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ Η ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΧΕ ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1873, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΧ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΤΟ 1929 ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ  ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΧ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟ 1999.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΙΩΤΗ ΧΑΖΑΡΟΥ ΔΟΜΕΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ ΜΟΔΙΝΗΣ ΝΟΜΙΚΟΥ.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΣΙΓΓΡΟΥ – ΣΥΓΡΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑΡΗΣ.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΙΣ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1830 ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1899ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ, (ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΦΑΝΑΡΙΩΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ  ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΩΝ), Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ.

ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΤΟΥ, ΜΑΣΟΝΟΣ, ΕΜΠΟΡΟΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ», Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ, (ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ), ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΔΟΥΣ, ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

ΠΗΓΕΣ

ΒΛΕΠΕ: https://www.mixanitouxronou.gr/i-megalyteri-foyska-olon-ton-epochon-ta-layreotika/

ΒΛΕΠΕ: https://el.wikipedia.org/wiki/Λαυρεωτικό_ζήτημα

ΒΛΕΠΕ: https://el.wikipedia.org/wiki/Ανδρέας_Συγγρός

ΒΛΕΠΕ: https://www.inred.gr/laureotika-o-euergetis-andreas/

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΒΡΕΩΤΙΚΑ, ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΣΥΓΓΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΑ ΝΤΕΛΙΔΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ2014.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 

https://www.youtube.com/watch?v=PLINPCPHoto&t=2s

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ, ΟΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ, ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ, Ο ΕΜΦΙΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΡΑΤΣΑ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

ΠΗΓΗ                     https://as-esyleukimmaion.blogspot.com/2020/10/blog-post_41.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια