ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Π. ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ - ΣΤΗΝ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ

 

 

ΣΤΟ '' ΕΛΕΥΣΙΣ '' ΤV KΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ'' ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΣΤΑΝΑΤΟΒΙΤΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ '' ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ , ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ Η ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ , ΜΕ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΑΝΕΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Η ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ '' ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ''ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ'' , ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΑΝΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ.

ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΕΙ ΠΩΣ Η ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ , ΜΕ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια