ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΘΩΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ


ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΘΩΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΓΟΝΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΧ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ. 
ΑΡΧΙΚΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ <ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ> ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ <ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ> ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ.
 ΕΙΚΟΝΑ 1' ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Γ' ΔΗΜ. ΣΕΛ 145

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ
ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,  Η ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟ ΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ
  ΕΙΚΟΝΑ 2' ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Γ' ΔΗΜ. ΣΕΛ. 24
 
  Στον δήμο κατοικούμε πολλοί. Δεν μπορούμε να βρεθούμε μαζί στον ίδιο χώρο για ν’ αποφασίσουμε. Γι’ αυτό εκλέγουμε κάποιους από εμάς, για να αποφασίζουν για τα ζητήματα του δήμου, δηλαδή ν’ αποφασίζουν αυτοί για μας.
ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ. 
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΠΗ? ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΚΑΛΠΙΚΟ
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΥΣΤΙΚΑ? ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ? Η ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΕ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Ομορφούπολης αποφάσισε να χτίσει ένα ωραίο Δημαρχείο στο μεγάλο οικόπεδο με τα πεύκα. Αυτή η απόφαση δεν άρεσε στους δημότες, και πιο πολύ στα παιδιά. Ήθελαν εκεί να γίνει πάρκο

ΕΙΚΟΝΑ 2' ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Γ' ΔΗΜ. ΣΕΛ. 25

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΒΟΥΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ Η  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: 
 Να παρακολουθούμε τι αποφασίζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι και να διαμαρτυρόμαστε όταν δε συμφωνούμε. Αυτό είναι δημοκρατία
ΕΙΚΟΝΑ 2' ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Γ' ΔΗΜ. ΣΕΛ. 26

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ? ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ? ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΧΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑΙ? ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΣΕ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΘΕ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΩΣ ΠΟΤΕ?

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΟΝΤΑΣ, ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΑΠΙΑ ΣΑΛΙΑ ΤΙΣ ΥΨΙΣΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΜΑΣ, ΟΠΩΣ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΠΟΛΙΤΗΣ - ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ - ΝΟΜΟΙ - ΔΙΚΑΙΩ - ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ - ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ, ΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ «ΓΝΩΘΙ Σ΄ ΕΑΥΤΟΝ». ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ. «ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ». ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΕΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ. 
ΑΡΑ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ, «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ. ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ, «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ». ΟΠΟΥ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ, «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ. ΚΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ. ΟΠΟΥ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΟΠΟΥ Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΞΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΑΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ
 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
ΑΡΑ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ.  
ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ 71 = 7 + 1 = 8 ΟΧΤΩ. ΑΡΑ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΦΕΡΕΙ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ 8 ΟΧΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΑΝΔΡΕΙΑ-ΠΟΛΙΤΗΣ. 

 ΑΡΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΟΥ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ. ΟΠΟΥ ΕΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΑΡΑ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΕΝΑΟ. 
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
 Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ 
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ 


ΑΡΑ, ΑΕΝΑΩΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΡΧΗ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ.

 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:


ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΗΣ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΚΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια