ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Νέες προκλητικές δηλώσεις Άδωνι: «Χαβαλές της κακιάς ώρας οι καταλήψεις και μόδα της Αριστεράς» (video)


Άδωνις

Μετά τους «κακομαθημένους» καταληψίες και την άρνησή του να μιλήσει σε μαθήτρια, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξαναχτυπά, με νέους χαρακτηρισμούς για τους μαθητές και τις καταλήψεις στα σχολεία. Δηλώνει πως η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ ήταν «επιτυχία» του Κυριάκου Μητσοτάκη και πως δεν θέλει κυρώσεις κατά της Τουρκίας.
«Οι καταλήψεις είναι χαβαλές της κακιάς ώρας. Αποτελεί μια μόδα. Βλέπετε σε σχολεία να μεθάνε, να έχουν χυδαία πανό και να πλακώνονται μεταξύ τους. Οι καταλήψεις στην Ελλάδα είναι μία μόδα της Αριστεράς», είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε με ύφος χιλίων καρδιναλίων: «Τα συνειδητοποιημένα παιδιά δεν κάνουν κατάληψη. Τα συνειδητοποιημένα παιδιά διαβάζουν για να περάσουν στο πανεπιστήμιο».
Τάχθηκε για μια ακόμη φορά υπέρ της Νίκης Κεραμέως και επεσήμανε: «Κάποτε στην ελλάδα θα πρέπει να μάθουμε ότι οι πράξεις έχουν και συνέπειες», για να προσθέσει πως «κανένας επιστήμονας δεν έχει πει πως τα τμήματα στα σχολεία πρέπει να είναι μικρότερα για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού».
Σε ότι αφορά τα ελληνοτουρκικά και τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ήταν «μια επιτυχία» του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Η στρατηγική της Ελλάδας αποδίδει και απομονώνει την Τουρκία. Οι κυρώσεις δεν είναι αυτοσκοπός, δεν τις θέλουμε για να βγάλουμε το άχτι μας. Δεν θέλουμε κυρώσεις για τις κυρώσεις, θέλουμε την απειλή των κυρώσεων για να αλλάξει συμπεριφορά η Τουρκία. Και μόνο η απειλή βλάπτει την Τουρκία, της προκαλεί ζημία, μεταξύ άλλων στην οικονομία της».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια