ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙ 30 ΜΗΝΕΣ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 ο Πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" αποφυλακίστηκε, μετά απο μία παράνομη πολιτική κράτηση 30 μηνών. 

Ο Αρτέμης Σώρρας είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2018 χωρίς ένταλμα και χωρίς κατηγορητήριο. Κρατήθηκε ως "προσωρινά κρατούμενος" επι 18 ολόκληρους μήνες, περιμένοντας την δίκη του !!! 

Η δίκη έγινε τον Δεκέμβριο του 2019, όπου αποδείχτηκε πανηγυρικά για μία ακόμη φορά η αθωώτητά του σε όλες τις κατηγορίες. 

Επειδή όμως είχε ήδη κρατηθεί άδικα 18 μήνες, έπρεπε να δεχθεί πάση θυσία μία ποινή που να καλύπτει αυτό το χρονικό διάστημα. 

Ετσι ανακαλύφθηκε μία απαράδεκτη κατηγορία "απόπειρας απάτης" μόνο για το χρονικό διάστημα του Σεπτεμβρίου 2012. 

Οποιαδήποτε ποινή κάτω των 5 ετών θα ήταν εξαγοράσιμη, οπότε ο Αρτέμης Σώρρας θα αποφυλακίζονταν άμεσα, ενώ θα είχε υποστεί μια άδικη κράτηση 18 μηνών. 

Αρα, το πολιτικό καθεστώς, του επέβαλε για την κατηγορία "απόπειρας απάτης" την μέγιστη ποινή των 6 ετών κάθειρξης, χωρίς δυνατότητα εξαγοράς. 

Ετσι ο Αρτέμης Σώρρας αναγκάστηκε να μέινει για επιπλέον 10 μήνες στην φυλακή, μέχρι να εκτίσει τα 3/5 της ποινής των 6 ετών. 

Δεν λήφθηκαν υποψη κάποια ελαφρυντικά για περαιτέρω μείωση της ποινής που δικαιούτανε λόγω εργασιών που έκανε το διάστημα της φυλάκισής του. 

Επίσης, ενώ μετά την απόφαση του Δεκεμβρίου έγινε άμεσα αίτηση για ΕΦΕΣΗ, η έφεση οποία ορίστηκε να εξεταστεί τον Φεβρουάριο του 2021, δηλαδή μετά την αποφυλάκιση του κρατούμενου... Αυτό ειναι ένα ακόμη πρωτοφανές για τα παγκόσμια χρονικά. 

Στο βίντεο που ακολουθεί, αναλύονται όλες οι λεπτομέρειες για την άδικη αυτή κράτηση, μέσω της αποφασης που το ίδιο δικαστήριο εξέδωσε τον Δεκέμβριο του 2019


Νίκος Σαλωνίτης

----------------------------------------------------

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

FACEBOOK LINK

----------------------------------------------------

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ

Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Σερρών


ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV

Επικαιρότητα

Παρουσίαση: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια