ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 850 ΔΙΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ. ΤΑ 600 ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΤΑ 250 ΔΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

 Screenshot_2

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΥΨΟΥΣ 850 ΔΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 5-11-2020.
ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ 850 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ. 

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΕΛ. 22-23, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΟΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑ.


==========================================================================

ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ 600ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΔΩ: https://pashalidisdimitris-yp-bouleutis.blogspot.com/2020/10/600-5_8.html

ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ 2017 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,,,

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 31,59,75,163,164,165,167 ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ. ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4270/2014 ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ, (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ  ΣΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ), ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 3 ΑΡΘΡΟΥ 58 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4270/2014 ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α. ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ «ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ «ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017», ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
(ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/10884684.pdf)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1)  ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ 1.1.3.1 ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ (ΚΑΕ Σ5000 = ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΣΟΔΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΙΣΤΗΣ), ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 662.349.781.362,50 ΕΥΡΩ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ  ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΚΕ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α. ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΥΡΩ ΤΗΣ «ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΤΟΚΟ 0,5%.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
«ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΑΥΤΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ Α) «ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ (REPOS)» (ΚΑΕ 5172) 529.479.024.080,00 ΕΥΡΩ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α.  
ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α. ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΟΤΙ Ο ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΟΥΣΙΟΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ)  ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ.

ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α.  

ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α. ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 529.479.024.080,00 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ 325 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.
2) ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ  1.1.3.1 ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ 2 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑ (662.349.781.362,50 ΕΥΡΩ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ 99,5% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 665.657.781.362,50 ΕΥΡΩ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ (100 – 99,5)% = 0,5%, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΚΟΣ ΠΟΥ Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».

3) Ο ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ» ΚΑΙ ΤΗΝ «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ», ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 7.33 ΓΙΑ ΤΙΣ «ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ» ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) ΑΡΙΘ. 549/2013 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2013».

(ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://www.statistics.gr/documents/20181/300673/ESA_2010_GR.pdf/4c1e42ea-3aa1-4ee1-915a-d04fabe400f2)

Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α.,(529.479.024.080,00 ΕΥΡΩ), ΩΣ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΣΑΝ «ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ (REPOSΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017.
ΠΑΙΡΝΕΙ ΩΣ ΧΡΕΩΣΗ 56 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΣΑ, (ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ 11.362.746.840,00 ΕΥΡΩ), ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ (31-12-2017) ΝΑ ΕΙΝΑΙ 0,00. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟ ΜΕ ΤΑ ΙΣΟΤΙΜΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α. (ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» 0,5% ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ), ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΩΣ «ΕΞΟΔΑ» ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ Ή ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 2ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΟΣΑ, ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
 ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, (ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ), ΤΟΥ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ VIDEO ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΨΕΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΟ, ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α. ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ «ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΙΠΕ: «ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ REPO ΒΓΑΙΝΕΙ! ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙΣ! ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ REPOS ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ - ΒΓΑΙΝΕΙ, ΜΠΑΙΝΕΙ – ΒΓΑΙΝΕΙ, ΜΠΑΙΝΕΙ – ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΟΓΙΚΑ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΙΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΑ 573- 573, ΑΜΑ ΤΑ ΕΙΧΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ! ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΡΟΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΘΡΟΙΣΕΙΣ! ΤΑ ΑΘΡΟΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΩΣΤΑ! ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΕΕΕ…, ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΘΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΡΙΘΜΟ. ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΟΥΝΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ  ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΜΑ ΤΑ ΕΙΧΑ !!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!».

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ… ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ !!!

ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ 2 ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΤΟ ΚΑΘΕ REPO ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ, (ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ REPO ΟΠΩΣ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ)  ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΩΣ ΧΡΕΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΥΤΟ ΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ, (ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ – ΒΓΑΙΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ). ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ REPOS ΠΟΥ ΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ,( 529.479.024.080,00 ΕΥΡΩ = 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ H.Π.Α.), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ, ΣΤΙΣ 23.02.18, ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΕΙΠΕ ΞΑΝΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΣΤΙΣ 15-12-2019, ΜΙΛΗΣΕ «ΓΙΑ ΤΑ 600, ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ Ή ΑΠΟ ΚΕΙ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΟΥΜΕ!».
  
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017», ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2018, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
(ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/10884685.pdf)

ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΕΙΝΑΙ 62.349.781.362.50 ΕΥΡΩ.

2) ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΕΞΟΔΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΗΡΕ 675.074.014.155.39 ΕΥΡΩ).

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017», ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ.


ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ SITE ΤΗΣ «ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΤΩΝ 2016 ΚΑΙ 2018, ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ.

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΕΡΑ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α. ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ «ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ» ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ. ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΩΣ «ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ» Ή «ΕΣΟΔΑ ΔΑΝΕΙΟΥ» ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΤΡΥΚ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΕΣΜΙΑ.

====================================================

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ (ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΟΥ)


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΔΩ: https://pashalidisdimitris-yp-bouleutis.blogspot.com/2020/09/blog-post_19.html

=======================================================

ΝΕΟΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: ΝΕΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΝΟΜΟΣ

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV - ΝΕΟΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΝΟΜΟΣ 


ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ
ΝΕΟΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΝΟΜΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Ηρακλείου

Παρουσίαση: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΜΑΧΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟΝ ΩΣ ΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ, ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΥΤΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ Ο ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ(ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΚΟΜΜΑΤΑ-ΜΜΕ-ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΤΛ) ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΔΩ: 
https://pashalidisdimitris-yp-bouleutis.blogspot.com/2020/11/blog-post_6.html


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΥΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ( ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 12 ΑΞΙΩΝ 18 ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ - ΔΗΜΟΤΗ.

ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ - ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΧΥΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ
 ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ 
ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 
ΓΙΑ ΝΑ
 ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, 
ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ,
 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr

5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-
Ε.ΣΥ."


=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:


=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .

=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

https://aphdalosnays.blogspot.com/2020/11/850-600-250.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια