ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ολόσωμη ασπίδα προστασίας στον Ερντογάν από Μέρκελ: Τρέχει να του δώσει και τα υποβρύχια 214

 Την στιγμή που η Ευρώπη παραμένει στον λήθαργό της, η Γερμανία και η Καγκελάριος Μέρκελ σπεύδουν να προσφέρουν την ολόσωμη ασπίδα προστασίας στην Τουρκία και τον πρόεδρο Ερντογάν, ο οποίος πριν λίγες ώρες στο Μπακού παρακολουθούσε την παρέλαση τουρκικών στρατιωτικών τμημάτων, ανάμεσα τους και αρματοφορείς με τουρκικά άρματα μάχης που βρέθηκαν στο πλευρό των Αζέρων, αλλά και τα UAV BAYRAKTAR, τα οποία είναι γνωστά, από τις παραβιάσεις και στους Ελληνικούς ουρανούς.


Το υποβρύχιο 214 “ΠΙΠΙΝΟΣ” κατά τη διάρκεια άσκησης των Ενόπλων Δυνάμεων στα νερά της Μεσογείου. Είναι ένα από τα υποβρύχια που βρέθηκαν εξ αρχής σ’ αυτή την καυτή περιοχή και γύρισε στην βάση του μετά από πολύμηνη παραμονή εν καταδύσει. Πηγή: ΓΕΕΘΑ

Από εκεί ο Τούρκος πρόεδρος δεν παρέλειψε να επιτεθεί γι’ ακόμη μια φορά στον Εμμανουέλ Μακρόν και την Γαλλία για την στήριξη στις Ελληνικές και Κυπριακές θέσεις. Παράλληλα με αλαζονικό ύφος σημείωσε ότι οι κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μπορούν ν’ αγγίξουν την Τουρκία.

  • Ο Ταγίπ Ερντογάν προφανώς έδωσε το στίγμα του απέναντι σε μια αμφιλεγόμενη Ευρωπαϊκή ενότητα η οποία δεν δέχεται να κοιτάξει την αλήθεια στα μάτια και δεν αντιμετωπίζει την επιθετική συμπεριφορά της γείτονος κατά της Ελλάδας και της Κύπρου ως Ευρωτουρκική.

Αυτό άλλωστε φάνηκε και πριν λίγες ημέρες όταν 53 Ευρωβουλευτές καλούσαν τη Γερμανία και την πρόεδρο Μέρκελ να προχωρήσει σε εμπάργκο όπλων προς την Τουρκία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια