ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΦΕΚ Α' 253 ΤΟΥ 2020 - ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

 

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΤΡΟΠΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΦΕΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΕΚ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΑΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ Ή ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. 

ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.


ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΦΕΚ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΕΩΣ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ Ή ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ.


ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΜΕΓΑΛΑ Ή ΜΙΚΡΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΝΩ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΒΕΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΩΡΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΕΥΛΟΓΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΡΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΧΗ, ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΕΚ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ. ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΜΕ 0,005% ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ. 

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;

ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΙ. ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ; ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ, ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ; 


ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018


ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2020ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ; ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ. ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ (ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΕΚ) ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΝ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΑΡΑ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΛΕΙΨΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΟΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. 

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ. 

ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ. ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΝΙΚΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΜΕΙΣ. ΠΑΡΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΕΧΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ.


ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΕΝΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ Ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΥΣ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΥΑ.


ΑΦΟΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ  ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ (ΑΝΟΜΟΥΣ) ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΕΝΕΓΗ 


     ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ε.ΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια