ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ

 

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΣΤΑ MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 1/12/2020 ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ COVID-19 , ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ,  ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 33 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ: ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ , ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ , ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΕΝΝΟΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΕΦΟΡΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ), ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΕΝΝΟΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια