ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Στουρνάρας: «Οι συντάξεις πρέπει να κοπούν»

 Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη και για τους θεσμούς και για το ΔΝΤ. Και φυσικά για τις απαιτήσεις του.

Χθες του δόθηκε άλλη μια ευκαιρία να επιβεβαιώσει αυτή την αγάπη, καθώς όταν ρωτήθηκε για την περικοπή των συντάξεων είπε: “Δεν πρέπει να παίζουμε με αυτά τα πράγματα, οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται”.

Αυτό το δήλωσε κατά τη διάρκεια ημερίδας που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και ένα οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε. Είναι ειλικρινής. Πάντα πιστός στις μνημονιακές θηλιές, ακόμα κι όταν αυτές είναι αχρείαστες.

ΠΗΓΗ: https://www.diaforetiko.gr/stoyrnaras-oi-syntaxeis-prepei-na-kopoyn-3/


ΡΑΔΙΟ ΙΛΛΥΡΙΑ - ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ "ΜΑΣ" - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΡΑΔΙΟ ΙΛΛΥΡΙΑ - ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ "ΜΑΣ" - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 13/07/2020

ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ "ΜΑΣ" ΚΑΘΑΡΑ ΞΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΔΩΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α. ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ : 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ
ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (23/11/2020)
Παρουσίαση: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ, ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 31,58,75,163,164,165,167 ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ. ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4270/2014 ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΔΩ

https://aphdalosnays.blogspot.com/2020/12/blog-post.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια