ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Εκπαιδευμένοι σε τουρκικά στρατόπεδα οι Σομαλοί «μετανάστες» που ετοιμάζονται να εισβάλλουν
 Μιλάμε πλέον για τη δημιουργία μίας εθνικής απειλής

Ο Ερντογάν συγκεντρώνει στα παράλια δεκάδες χιλιάδες Σομαλούς μετανάστες προκειμένου να εισβάλλουν στα ελληνικά νησιά. Μεταξύ τους, βρίσκονται Σομαλοί εκπαιδευμένοι στα στρατόπεδα ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας, που θα εισέλθουν σε ελληνικό έδαφος με σαφή στόχο τη δημιουργία πέμπτης φάλαγγας.

Συναγερμό στις ελληνικές αρχές και τις μυστικές υπηρεσίες έχει σημάνει η συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων Σομαλών σε καταυλισμούς πλησίον των ελληνικών νησιών με προφανή πρόθεση να εισβάλουν ως μετανάστες σε ελληνικό έδαφος. Η συγκεκριμένη ενέργεια όμως διαφέρει ξεκάθαρα από την προγενέστερη εργαλειοποίησή του προσφυγικού από τον Ερντογάν προκειμένου να αποσπάσει οφέλη από την ΕΕ. Μιλάμε πλέον για την δημιουργία μίας εθνικής απειλής, διότι όπως έχει αποκαλύψει το newsbreak.gr χιλιάδες Σομαλοί ισλαμιστές εκπαιδεύονται εδώ και χρόνια σε στρατόπεδα ειδικών δυνάμεων στην Τουρκια και ειδικά στις τεχνικές ανταρτοπόλεμου.

Δεν μιλάμε λοιπόν για ένα προσφυγικό ή έστω μεταναστευτικό ρεύμα. Μιλάμε για καθοδηγούμενη εισβολή από την Τουρκία με σκοπό να δημιουργηθούν θύλακες εκπαιδευμένων ισλαμιστών εντός Ελλάδας για να λειτουργήσουν στα πρότυπα που λειτούργησαν στην Συρία. Δηλαδή να δημιουργήσουν εσωτερικό χάος, προετοιμάζοντας τουρκική εισβολή!

Αλληλοσφαγή σε κέντρο εκπαίδευσης αποκαλύπτει ότι η Τουρκία ετοιμάζει τον στρατό του Ισλάμ!

Η αποκάλυψη της αλληλοσφαγής σε στρατόπεδο εκπαίδευσης εντός Τουρκίας, φανέρωσε τις προθέσεις των Τούρκων που δεν είχαν μείνει μόνο σε επίπεδο «φανατικών εξαγγελιών». Ο Ερτογάν έκανε τον «στρατό του Ισλάμ» πραγματικότητα. Σομαλοί και Λίβυοι που εκπαιδεύονταν μαζί σε στρατόπεδο των ειδικών δυνάμεων εντός Τουρκίας, αλληλοσφάχτηκαν και έτσι ήρθε στο φως ο τρόπος που η Τουρκία εκπαιδεύει ισλαμιστές και τους χρησιμοποιεί σε ξένες χώρες. Όπως ακριβώς έκανε στην Συρία, όπως κάνει στην Λιβύη, όπως έκανε στην Αρμενία. Έτσι ακριβώς θα κάνει και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με τούρκικο δημοσίευμα, Λίβυοι και Σομαλοί στρατιώτες συνεπλάκησαν μεταξύ τους και υπάρχουν πολλοί τραυματίες

Οι Λίβυοι και Σομαλοί στρατιώτες …εκπαιδεύονται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων Ορεινού Αγώνα στην Ισπάρτα (!!), και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, συνεπλάκησαν μεταξύ τους.   Στα επεισόδια τραυματίστηκαν  περίπου 23 στρατιώτες. Αμέσως μετά από τα επεισόδια, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ισπάρτα.

«Τα τζαμιά είναι το οχυρά μας, οι Τρούλοι περικεφαλαίες μας, οι μιναρέδες τα κοντάρια μας, και οι πιστοί, οι στρατιώτες μας!» Κραύγαζε ο Ερντογάν και όπως φαίνεται δεν έμεινε στις κραυγές.

Τεκμηριώνεται λοιπόν με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο το σχέδιο Ερντογάν που λεκτικά δεν χάνει ευκαιρία να παρουσιάζει την Τουρκία ως προστάτιδα του απανταχού Ισλάμ. Και εδώ η αποκάλυψη δεν είναι κάποιο ποίημα ή κάποια ομιλία του Ερντογάν, αλλά μία φρικτή πραγματικότητα που συντελείται στα τούρκικα κέντρα εκπαίδευσης ειδικών δυνάμεων. Εκεί λοιπόν, συνωστίζονται στρατιώτες από ισλαμικές χώρες οι οποίοι εκπαιδεύονται και όλοι έχουμε δει πως χρησιμοποιούνται.

Αυτή η εισβολή με το μανδύα της μετανάστευσης πρέπει να αποτραπεί πάση θυσία και η Ελλάδα πρέπει από τώρα να ενημερώσει την ΕΕ ώστε και η Frontex να συμβάλει. 

https://aphdalosnays.blogspot.com/2020/12/blog-post_468.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια