ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Εκατοντάδες μάρτυρες καταθέτουν ενόρκως για την μεγάλη ΝΟΘΕΙΑ που έγινε στις αμερικανικές εκλογές! Πλήρης ανάλυση της απάτης!

 -Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες

Τὀσο τα ΜΜΕ όσο και οι Δημοκρατικοί συνεχίζουν να λένε πως ο κος Τζο Μπάιντεν είναι ο «νικητής» των εκλογών και ότι δεν υπάρχουν πουθενά αποδείξεις για απάτη στις εκλογές, κτλ.

Όμως τώρα πια, οι νομοθέτες και τα δικαστήρια μερικών πολιτειών των ΗΠΑ προχωρούν τώρα για να ανατρέψουν τα εκλογικά αποτελέσματα σε πέντε πολιτείες-κλειδιά.

Εάν ο Τραμπ είναι σε θέση να ανατρέψει τα αποτελέσματα σε μονο μια από αυτές τις πολιτείες, θα δημιουργήσει ένα φαινόμενο ντόμινο, θέτοντας έτσι ένα προηγούμενο ότι, ναι, ο Τζο Μπάιντεν είναι απατεών και, πράγματι, έκλεψε τις προεδρικές εκλογές σε αυτές τις πολιτείες-κλειδιά μόνον και αφού έκλεισαν τα εκλογικά κέντρα τη νύχτα των εκλογών και αφού βρέθηκαν μετά ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΗΦΟΙ μόνο και μόνο για τον Μπάιντεν!

Σε μια στιγμη ειλικρίνειας του Τζο Μπάιντεν, όταν εκφωνούσε ομιλία λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 3ης Νοεμ. 2020, είπε ο ίδος το εξής αμίμητο…

Δεν χρειάζεται να με βοηθήσετε να εκλεγώ, αλλά μόλις εκλεγώ θα σας έχω ανάγκη.

Δείτε το εδώ από 0:54 >>

Και ήταν πάλιν ο Μπάιντ, πάλιν εν μια στιμή ειλικρινείας. που είχε πριν μήνες πριν τις εκλογές ότι…

Έχουμε δημιουργήσει τον μεγαλύτερο οργανισμό νοθείας ψήφων στις ΗΠΑ.

Δείτε το σχετικό κλιπ εδώ από το 14:02 >> 

Σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ, όταν παραβιάζεται ο νόμος, είναι καθήκον των νομοθετικών οργάνων των πολιτειών των ΗΠΑ να προχωρήσουν και να σταματήσουν αυτό που συμβαίνει, και είναι ακριβώς ΑΥΤΟ που συμβαίνει πλέον στην Πενσυλβάνια, τη Γεωργία και σε άλλες πολιτείες.

Ο Τράμπ έχει αρχίζει να «κτίζει» την υπόθεσή του βάσει των μέχρι τώρα αποδεικτικών στοιχείων  που έχει μαζέψει. Δηλαδή, τα στοιχεία είναι τα εξής…

-αυτόπτες μάρτυρες που τα είδαν ΟΛΑ ιδίοις όμμασιν…

-νοθείες ΠΑΝΤΟΥ, σε αρκετές πολιτείες…

-τα νούμερα τα πειραγμένα…

-οι «πεταμένοι» από τα εκλογικά κέντρα Ρεπουμπλικάνοι παρατηρητές που είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ…

-η πρόσθεση εκατομμύριων ψήφων μετά το ΚΛΕΙΣΙΜΟ των εκλογικών κέντρων…

Μιλάμε για την πιο διαβολικά τολμηρή απόπειρα κλοπής εκλογών που έγινε ποτέ σε όλη την ιστορία των ΗΠΑ!

Ακόμη και αναλυτές του CNN λένε ότι υπάρχουν πολλές επιλογές που ο Τραμπ μπορεί να χρησιμοποιήσει για να σταματήσει αυτές τις δόλιες εκλογές. Με λίγα λόγια, η Βουλή των Αντιπροσώπων μπορεί, εν τέλει, να αναλάβει την εκλογή του αμέσων επόμενου προέδρου λόγω της μεγάλης σύγχυσης που έχει δημιουργηθεί γύρω από τις αγωγές του Τράμπ καθώς και το μεγάλο θέμα της πιθανότητος δημιουργίας δύο σειρών εκλεκτόρων για εννέα πολιτείες-κλειδιά από και τους Ρεπουμπλικάνους  και τους Δημιοκρατικούς. Γι’ αυτό μπορει να παρέμβει τελικά σε αυτήν κατάσταση η Βουλή των Αντιπροσώπων ώστε να εκλέξει τον επόμενο πρόεδρο!

Δείτε το σχετικό κλιπ εδώ από το 1:41 >>

Μὀλις μάθαμε ότι 26 Ρεπουμπλικανικά μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων από την πολιτεία της Πενσυλβανίας ζητούν την ανάκληση της πιστοποίησης των προεδρικών εκλεκτόρων και κινούνται πλέον για την ανατροπή του υπερ του Τζο Μπάιντεν εκλογικού αποτελέσματος. Μιλάμε για τη πλειοψηφία των Ρεπουμπλικάνων εκεί!

ΠΗΓΗ

https://aphdalosnays.blogspot.com/2020/12/blog-post_1.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια