ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

1,155 ΔΙΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ... "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

 ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ” ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ https://eleysisradiotv.blogspot.com ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΑΚΩΒΟΥ 28-10-2020.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ.

ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2012- 2018 ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΥΨΟΥΣ 1,155 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ

(ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ..ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ)

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

ΠΩΣ;; ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ.

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.

ΕΝΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΤΩΝ. 

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΑΝ "ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ", ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.

 ΔΗΛΑΔΗ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΗ ΣΕ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

ΜΑ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΜΑ ΠΩΣ ΠΤΩΧΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ;;

ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΧΡΕΗ ΑΛΛΩΝ.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. 

ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.

 ΟΤΑΝ ΤΟ 2010 ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ –ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ- ΜΠΗΚΑΜΕ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥΣ. 

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.

ΑΥΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΩΣΕΙ.

ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 

ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ;;

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.

ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΟΤΑΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ.

ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΦΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΡΗ ΥΨΟΥΣ 1,155 ΔΙΣ.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΙ- ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ» ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ  ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΡΕΟΥΣ.

 ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕΝΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ:

1. Η  ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

2. Η  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

3. ΚΑΙ ΤΗΝ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ

ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.

 ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ

 ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΠΕ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ. ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

 80 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΠΛΑ.

 ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.

 Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΑΛΛΑΞΕ ΜΟΡΦΗ. ΕΓΙΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ. ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ.

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ  ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ.

ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

 ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ

ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ,

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟΝ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ  Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΑ ΑΝΑΔΟΜΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

 ΠΗΓΗ

https://aphdalosnays.blogspot.com/2021/01/1155.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια