ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΡΟΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΥΔΑΤΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ) 

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΙΣΡΟΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΥΔΑΤΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΔΙΟΤΙ Η ΡΟΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ (ΕΒΡΟΣ) ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΔΑΤΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ (ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ). ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 104.000 ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ. ΕΞ ΑΥΤΩΝ, ΟΙ 62.000 ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 42.000 ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ. Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥν ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ.

 

 

ΠΗΓΗ

https://aphdalosnays.blogspot.com/2021/01/blog-post_456.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια