ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Στην κοσμάρα του ο ΣΥΡΙΖΑ, θέτει τώρα θέμα πολιτικού γάμου «για όλους»Την ώρα που ο κορωνοϊός θερίζει και η χώρα γονατίζει από το σκληρό lockdown, βάζουν θέμα για τα ομόφυλα ζευγάρια!

Εγκλωβισμένος στο ψευτοδικαιωματισμό και στο δήθεν προοδευτισμό του παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εσχάτως επιστρέφει ολοένα και συχνότερα στον παλαιό κακό πολιτικό του εαυτό, αναπολώντας τις ιδεοληψίες του 3%.

Σε μια εκτός τόπου και χρόνου πρωτοβουλία, με τον κορωνοϊό να θερίζει και τη χώρα να βρίσκεται σε αυστηρό lockdown, η Κουμουνδούρου, προς τέρψιν προφανώς του στενού κομματικού της ακροατηρίου, θέτει θέμα πολιτικού γάμου «για όλους», δηλαδή και για ομόφυλα ζευγάρια.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατία», ο ιδεολογικός φανατισμός του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνδυασμό με το πολιτικό άγχος που προκύπτει από την απουσία στέρεου αντιπολιτευτικού αφηγήματος, ευθύνεται, μεταξύ άλλων, για την απίστευτη απόφαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δημοσιοποιήσει χθες, ανήμερα του αγίου Βαλεντίνου, βίντεο που προωθεί την ανάγκη να γίνει νόμος του κράτους ο πολιτικός γάμος ομοφύλων.

«Γιατί ο έρωτας τώρα; Γιατί στην πανδημία νιώθουμε πόσο λείπει μια αγκαλιά. Γιατί ο έρωτας θέλει δύο, που να θέλουν και οι δύο. Γιατί η αγάπη είναι δικαίωμα» αναφέρει το σχετικό βίντεο, όπως και το συνοδευτικό μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο προσθέτει: «Μετά τους νόμους για το σύμφωνο συμβίωσης και την αναγνώριση ταυτότητας φύλου, κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει τη συζήτηση: Πολιτικός γάμος για όλους», θυμίζοντάς μας τις επαίσχυντες νομοθετικές πρωτοβουλίες της προηγούμενης κυβέρνησης.

Σημειώνεται, πάντως, πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει σε αυτά τα επικίνδυνα μονοπάτια. Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο νομοθέτησε το σύμφωνο συμβίωσης και ζητά τη νομιμοποίηση του πολιτικού γάμου για τους ομοφυλόφιλους, αλλά έχει ταχθεί και υπέρ του δικαιώματος των ομοφυλοφίλων στην τεκνοθεσία.

newsbreak.gr

https://aphdalosnays.blogspot.com/2021/02/blog-post_30.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια