ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οι Γερμανοί δίνουν εν κρυπτώ συντάξεις στους συνεργάτες των ναζί!


Δεν μας πληρώνουν τις επανορθώσεις για την θηριωδία, πληρώνουν όμως συντάξεις στους προδότες – συνεργάτες τους!

Η αποκάλυψη προκαλεί αποτροπιασμό. Η Γερμανία, ακόμα και σήμερα, με απόλυτη μυστικότητα, δίνει συντάξεις σε κατοίκους τρίτων χωρών που πολέμησαν στο πλευρό των ναζί SS! Μιλάμε για την πλέον δολοφονική μηχανή της ιστορίας που κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που πρωταγωνίστησε στις ναζιστικές θηριωδίες.

Οι υποψίες για το βρώμικο αυτό παιχνίδι της Γερμανίας που υποτίθεται ότι καταδικάζει τον ναζισμό και το παρελθόν της, υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια. Τελικά η Γερμανία αποκάλυψε επιτέλους στις αρχές των Κάτω Χωρών τα ονόματα των Ολλανδών πολιτών που εξακολουθούν να λαμβάνουν μηνιαία αμοιβή για τη συμμετοχή τους ως Ναζί στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το Βερολίνο διαβίβασε έναν κατάλογο με τα ονόματα των δικαιούχων – συνεργατών των ναζί – γερμανικών συντάξεων μεταξύ του 2015 και του 2019 και τα ακριβή ποσά που καταβλήθηκαν, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας Χανς Βιλμπλιφ σε επιστολή προς το κοινοβούλιο, όπως ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.

Αποδείχθηκε ότι 34 άτομα στις Κάτω Χώρες έλαβαν το «Kriegsbeschädigtenrente» ή αλλιώς επιδόματα αναπηρίας από τη Γερμανία πριν από δύο χρόνια. Οι πληρωμές κυμαίνονταν από αρκετές εκατοντάδες ευρώ έως και 1.300 ευρώ.

Οι περισσότεροι από τους δικαιούχους ήταν βετεράνοι των Waffen SS ή οι χήρες τους και άλλοι στενοί συγγενείς. Σύμφωνα με Αναφορές των μέσων ενημέρωσης μεταξύ αυτών που ακόμα πληρώνονται από την Γερμανία θα μπορούσαν να είναι εγκληματίες πολέμου και πρώην φρουροί στο Άουσβιτς-Μπίρκεναου, καθώς δεκάδες Ολλανδοί υπηρετούσαν στο περίφημο στρατόπεδο θανάτου μαζί με τα γερμανικά στρατεύματα.

Οι Κάτω Χώρες πιέζουν το Βερολίνο να αποκαλύψει τα ονόματα από τότε που αποκαλύφθηκε το 2014 ότι χιλιάδες πρώην Ναζί σε όλη την Ευρώπη είχαν πάρει χρήματα από τη Γερμανία. Τα επιδόματα πληρώθηκαν σύμφωνα με μια διαταγή του 1945 από τον Karl Dönitz, ο οποίος διαδέχθηκε για μικρό χρονικό διάστημα τον Χίτλερ ως επικεφαλής του Τρίτου Ράιχ. Το διάταγμα του Dönitz ήταν ότι όλοι όσοι υπέστησαν σωματική ή ψυχική βλάβη ενώ πολεμούσαν για τη Γερμανία στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο είχαν δικαίωμα σε παροχές!

Οι Ολλανδοί βουλευτές ισχυρίστηκαν ότι ήταν άδικο οι δικαιούχοι των γερμανικών συντάξεων να μπορούν να εισπράττουν τις επιταγές τους χωρίς φορολογία, λόγω του ότι οι πληρωμές ήταν άγνωστες στις φορολογικές αρχές της χώρας. Ταυτόχρονα, τα θύματα πολέμου – που δικαιούνται πολύ μικρότερες πληρωμές – εφορολογούντο πλήρως!

Στην επιστολή του, ο Υπουργός οικονομικών της Ολλανδίας διαβεβαίωσε ότι όλοι όσοι περιλαμβάνονται στον κατάλογο που υπέβαλε η Γερμανία θα ελεγχθούν σύντομα από τις αρχές για να διαπιστωθεί εάν πληρώνονται φόροι από τα «βρόμικα» επιδόματα τους.

Ένας νόμος ψηφίστηκε στη Γερμανία το 1998, ο οποίος επέτρεπε να αφαιρεθούν τα οφέλη από τα πρώην στρατεύματα, εάν υπάρχουν αποδείξεις για τη συμμετοχή τους σε εγκλήματα πολέμου. Αλλά 76 χρόνια μετά τον πόλεμο, η παροχή τέτοιων αποδείξεων είναι συχνά προβληματική και το μέτρο έχει εφαρμοστεί μέχρι τώρα μόνο σε περίπου 100 άτομα!

Γερμανία λοιπόν που παρίστανε την μετανοημένη και καταδίκαζε το ναζιστικό παρελθόν της, στην πράξη αντάμειβε τους συνεργάτες των δολοφόνων ναζί, ενώ ακόμα δεν έχει καταβάλει στην Ελλάδα ούτε ευρώ για τις πολεμικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο. Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Γερμανίας.

ΠΗΓΗ www.newsbreak.

https://aphdalosnays.blogspot.com/2021/02/blog-post_67.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια