ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Νίκος Νικολάου: Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση - Τον είχε διορίσει η Λ.Μενδώνη αναπληρωτή δ/ντη ΚΘΒΕ
Άλλος ένα διορισμός της Λίνας Μενδώνη μετά τον

Δ.Λιγνάδη κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Άλλος ένας ηθοποιός που είχε επιλέξει η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη

ως αναπληρωτή καλλιτεχνικό διευθυντή στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηθοποιός Νίκος Νικολάου, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έξαψη» του MEGA, θα έρθει σύντομα αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Νίκος Νικολάου ανέλαβε το 2019 χρέη αναπληρωτή καλλιτεχνικού διευθυντή στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και ήταν μια ενέργεια εκ μέρους της Λίνας Μενδώνη που είχε συζητηθεί τόσο για το κατεπείγον της πράξης της όσο για την ταχεία αντικατάσταση του προηγούμενου συμβουλίου.

Επίσης, ο ηθοποιός είχε εκφράσει την στήριξη του στο πρόσωπο της υπουργού όταν σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος ζητούσε την παραίτηση της και ανάληψη ευθυνών όσον αφορά το σκάνδαλο με τον έτερο πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη.

Το μεγάλο κανάλι της Συγγρού, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προβεί ήδη στις κατάλληλες ενέργειες για την απομάκρυνσή του από τη σειρά, ώστε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Μετά το σάλο από τις αποκαλύψεις, ο Νίκος Νικολάου έσπευσε να δηλώσει:

«Κυκλοφορούν δημοσιεύματα που με εμπλέκουν αόριστα σε υπόθεση “σεξουαλικής παρενόχλησης”.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι σε όλη μου την πορεία ως ηθοποιός, η οποία ξεπερνάει πλέον τα σαράντα χρόνια, αλλά και στο σύνολο της διαδρομής μου, ποτέ δεν έδωσα δικαίωμα να συνδεθεί το όνομά μου με οποιαδήποτε αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ούτε θα επιτρέψω να συμβεί τώρα.

Ποτέ δεν έχω προσβάλλει, ούτε με λόγια, ούτε με πράξεις, οποιονδήποτε από όσους βρέθηκαν δίπλα μου ως συνεργάτες σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή.

Αγνοώ παντελώς την ύπαρξη οποιασδήποτε καταγγελίας, καθώς κανείς δεν με έχει ενημερώσει για κάτι τέτοιο, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει κανένα ψεγάδι στην πολυετή σταδιοδρομία μου και αυτό θα το βεβαιώσουν όλοι οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες μου.

Δηλώνω προς όλες τις κατευθύνσεις ότι όποιος επιχειρήσει να σπιλώσει το όνομά μου, καλυπτόμενος πίσω από αόριστες δήθεν “πληροφορίες”, θα κληθεί άμεσα να αποδείξει τα λεγόμενά του ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων ως κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση.

Είμαι στην διάθεση κάθε αρμοδίου για να δώσω οποιεσδήποτε εξηγήσεις μου ζητηθούν, αν βεβαίως υφίστανται οι υποτιθέμενες “καταγγελίες”, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και του θεσμούς του Κράτους Δικαίου.

Αυτοί που επέλεξαν εμένα για να παίξουν παιχνίδια, πολιτικά ή άλλα, καθώς και τα άθλια μέσα που νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με την ζωή και τη τιμή ανθρώπων για να εισπράξουν πενταροδεκάρες από κλικ στα χυδαία τους δημοσιεύματα, έκαναν μεγάλο λάθος.

Η καθαρότητα της διαδρομής μου και η εντιμότητά μου δε θα επιτρέψω να αμφισβητηθούν.

Πέραν της όποιας καλλιτεχνικής αξίας των πεπραγμένων μου, το προσωπικό μου ήθος συνιστά την παρακαταθήκη που θέλω να αφήσω στο χώρο του θεάτρου και στην οικογένειά μου».

| Pronews
https://aphdalosnays.blogspot.com/2021/03/blog-post_38.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια