ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ !!!ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1843 !!! “ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!


 

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !! ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ !!! ΓΙΑΤΙ ;;;


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ … "ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ"

ΠΟΥ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΟΤΤΟ (ΟΘΩΝ)

ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1843 ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ

ΝΑ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

………………….

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΤΗΝ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" !!!!

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΣ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΕΠΗΛΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: "…δεν πρέπει να δημιουργηθούν νέοι Σώρρες…"! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: "…ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΩΣ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥΣ…"

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΩΣ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥΣ ΜΑ ΩΡΙΜΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΣ ΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΣΚΟΠΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

…………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

 


 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΟΤΤΟ (ΟΘΩΝ) !!! 

ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΤΙΤΛΟΣ !!! ΥΠ' ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΤΟ ΗΡΘΑΝ 

ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ Ο ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ Η… "ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ" !!!

……………………………………………..

ΠΗΓΗ https://alfeiospotamos.gr/?p=47229

https://aphdalosnays.blogspot.com/2021/04/1843.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια