ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΛΛΑΣ Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2019 ΕΣΟΔΑ 1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ 160 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ !!! Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 μ.χ.χ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΒΑΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΠΛΟΥΤΟΝ ΤΟΥΣ !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΩΡΕ ΚΙ ΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ !!! ΠΩΣ ΜΩΡΕ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑΤΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΕΣ… ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ή 400 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΙΣΤΕ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ ΣΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ;;;

ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΟΥΜΑΡΑ-ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ;;;

ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ΑΠ’ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!! ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ; 770ΔΙΣ… 850ΔΙΣ… ΤΡΕΛΑ ΔΙΣ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΤΑ 600ΔΙΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΣΑΡΛΕΣΤΟΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΧΟΥΛΑΧΟΥΠ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ !!

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!

………………………………………………..

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019.

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019 ΕΙΝΑΙ:

1.160.065.657.136,89 ΕΥΡΩ !

1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ 160 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ 65 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ 657 ΧΙΛΙΑΔΕΣ 136,89 ΕΥΡΩ !

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 600 + ΤΟΚΟ 0,5% ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΣΟΔΩΝ – ΕΞΟΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019 ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΒΛΕΠΕ: https://www.minfin.gr/web/guest/apologismos-isologismos-kai-loipes-chrematooikonomikes-katastaseis/-/asset_publisher/uSUOHmZ4dzOC/content/apologismos-esodon-exodon-kratikou-proupologismou-2019?inheritRedirect=false&redirect=https%3A%2F%2Fwww.minfin.gr%2Fweb%2Fguest%2Fapologismos-isologismos-kai-loipes-chrematooikonomikes-katastaseis%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_uSUOHmZ4dzOC%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-2%26p_p_col_count%3D1%26p_r_p_564233524_categoryId%3D5196414%26p_r_p_564233524_resetCur%3Dtrue

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2019 ΤΟ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ (ΑΕΠ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 187,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΤΟΥΣ 2019, ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.ΑΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019 ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 6,2 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΠ!

ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΠ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ (ΑΕΠ) ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΩΛΗΘΟΥΝ) ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

(ΒΛΕΠΕ: https://www.euretirio.com/aep-akatharisto-ethniko-proion/)

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΦΤΩΧΗ!

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

https://kassopaiahora.blogspot.com/2021/04/2019-1-160.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια