ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Μόνο ο Κ.Μητσοτάκης ζητά «διαβατήρια εμβολιασμού»; - Α.Φάουτσι: «Δεν πρόκειται να ζητήσουμε από τους Αμερικανούς»

 


Τελικά η Ελλάδα του Κ.Μητσοτάκη είναι μία στο είδος ή μια χώρα που χωρά κάθε "πείραμα" γιατί αλλού δεν φαίνεται να περνά.

Έτσι στην ελληνική κοινωνία έχει περάσει η κυβερνητική πίστη ότι είναι απαραίτητο ένα "διαβατήριο εμβολιασμού" (άλλωστε όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο Κ.Μητσοτάκης το ζητά επιτακτικά) αλλά στο πρότυπο των κυβερνητικών (πολιτικών και λοιμοξιωλόγων), τις ΗΠΑ του Άντονι Φάουτσι δεν το συζητούν.


 
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν θα επιβάλει τη χρήση διαβατηρίων εμβολιασμού στους Αμερικανούς ταξιδιώτες, δήλωσε ο «Τσιόδρας των ΗΠΑ», κορυφαίος επιδημιολόγος, δρ. Άντονι Φάουτσι.

Σε δηλώσεις του στο podcast του Politico, «Politico Dispatch», ο Άντονι Φάουτσι υποστήριξε ότι οι Αμερικανοί δεν θα χρειαστεί να επιδείξουν «διαβατήρια εμβολιασμού» κατά της νόσου Covid ως πειστήριο ότι έχουν εμβολιαστεί.

Ο ίδιος πάντως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι ορισμένες επιχειρήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορεί να έχουν την δική τους πολιτική σε ότι αφορά τον εμβολιασμό κατά τoυ κορωνοιού.

«Δεν λέω ότι θα έπρεπε ή ότι θα το έκαναν, αλλά λέω ότι θα μπορούσα να προβλέψω πώς μια ανεξάρτητη οντότητα θα μπορούσε να πει: "Λοιπόν, δεν μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σας εκτός εάν ξέρουμε ότι έχετε εμβολιαστεί". Αλλά από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ, δεν πρόκειται να δοθεί αναλογη εντολή», ξεκαθάρισε ο κορυφαίος Αμερικανός επιδημιολόγος.

Κι όταν ρωτήθηκε πότε πιστεύει ότι οι άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να βρεθούν σε ένα γεμάτο κινηματογράφο χωρίς μάσκες για να παρακολουθήσουν μια ταινία. «Νομίζω ότι θα είναι αργά το φθινόπωρο ή στις αρχές του χειμώνα που θα μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

 Pronews

https://aphdalosnays.blogspot.com/2021/04/blog-post_89.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια