ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Αποκάλυψη: Δεν πέρασε από την επιστημονική υπηρεσία της Βουλής η τροπολογία για το ακαταδίωκτο των λοιμωξιολόγων!

Γεραπετρίτης


Άγνοια για την τροπολογία είχε ακόμα και το υπουργείο Δικαιοσύνης!

«Ντροπολογία» για ασυλία των λοιμοξιολόγων: Αντισυνταγματική προχειροδουλειά ποιού άλλου; Μα του γνωστού για τέτοιες «αποστολές» Γιώργου Γεραπετρίτη!

Εκτός Αθηνών ο υπουργός υγειας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος υπέγραψε εξ αποστάσεως!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες λοιπόν ο υπουργός επικρατείας προκειμένου να προσπεράσει την επιστημονική υπηρεσία της Βουλής η οποία οπωσδήποτε θα έκρινε αντισυνταγματική την μεθόδευση για το ακαταδίωκτο, ειδικά στο σημείο όπου απαγορεύει στην ελληνική δικαιοσύνη να εξετάσει τα μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων ακόμα και ως μάρτυρες, αποφάσισε να την περάσει ως «τροπολογία»!

Διότι εάν την εισήγαγε ως σχέδιο νόμου στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, τότε αναγκαστικά θα την ήλεγχε η επιστημονική υπηρεσία της Βουλής που φυσικά θα την έκρινε αντισυνταγματική! Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι η πληροφορία ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης δεν είχε καμία εμπλοκή στην σύνταξη της συγκεκριμένης τροπολογίας, για την οποία ενημερώθηκε την τελευταία στιγμή. Όπως φυσικά και το υπουργείο υγείας, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι ο Βασίλης Κικίλιας βρισκόταν εκτός Αθηνών όταν κατατέθηκε τροπολογία!

Δεν χρειάζεται λοιπόν ιδιαίτερη σκέψη για να καταλάβουμε ποιους ακριβώς ήθελε να προστατεύσει ο υπουργός επικρατείας με αυτή την μεθόδευση. Οπωσδήποτε πάντως, όχι τους επιστήμονες.

ΠΗΓΗ

https://pandoros52.blogspot.com/2021/04/blog-post_24.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια