ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Προειδοποίηση ΕΕΘ: Δεν μπορούν να ελεγχθούν απρόβλεπτες αντιδράσεις ανθρώπων που καταστρέφονται«Η υγεία είναι προτεραιότητα μας, αλλά και η επιβίωση μας είναι μέλημα μας»

Να αναιρέσει άμεσα την απόφαση για αναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 5/4 στη Θεσσαλονίκη, καλεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της πόλης (ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης.

Μάλιστα, προειδοποιώντας για τις αντιδράσεις των επαγγελματιών, αναφέρει: «Οι αντικρουόμενες και αντιφατικές δηλώσεις των επιστημόνων για την επίδραση του λιανεμπορίου στην εξάπλωση της πανδημίας αφήνουν αναπάντητα βασανιστικά ερωτηματικά στους επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης ενώ δεν μπορούν να ελεγχθούν απρόβλεπτες αντιδράσεις ανθρώπων που καταστρέφονται».

Ο κ. Ζορπίδης ζητά από την κυβέρνηση «να δώσει την ελπίδα στους χιλιάδες επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης», γιατί όπως πολύ χαρακτηριστικά σημείωσε: «Η υγεία είναι προτεραιότητα μας, αλλά και η επιβίωση μας είναι μέλημα μας».

Η ανακοίνωση του ΕΕΘ:

Κάλεσμα του ΕΕΘ για άμεσο άνοιγμα του λιανεμπορίου
Η αιφνιδιαστική ανακοίνωση για το ΜΗ άνοιγμα του λιανεμπορίου αποτελεί τεράστιο πλήγμα στην ήδη πληγείσα επιχειρηματικότητα της Θεσσαλονίκης
Οι αντικρουόμενες και αντιφατικές δηλώσεις των επιστημόνων για την επίδραση του λιανεμπορίου στην εξάπλωση της πανδημίας αφήνουν αναπάντητα βασανιστικά ερωτηματικά στους επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης ενώ δεν μπορούν να ελεγχθούν απρόβλεπτες αντιδράσεις ανθρώπων που καταστρέφονται.
Καλούμε την κυβέρνηση την ύστατη στιγμή να αναιρέσει την απόφαση για μη άνοιγμα του λιανεμπορίου, να δώσει την ελπίδα στους χιλιάδες επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης και μαζί και την ασφαλή διέξοδο στους Θεσσαλονικείς να κινηθούν σε ασφαλές υγειονομικό περιβάλλον τηρώντας τα μέτρα που ήδη έχουν εφαρμόσει οι επαγγελματίες.
Η υγεία είναι προτεραιότητα μας, αλλά και η επιβίωση μας είναι μέλημα μας.

https://aphdalosnays.blogspot.com/2021/04/blog-post_16.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια