ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Σταμπουλίδης: Δεν είναι υποχρεωτική η διενέργεια τεστ για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίουΠερίεργη αυτή η δήλωση του ΓΓ Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή...

Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης με τη δήλωσή του ότι «δεν είναι υποχρεωτική η διενέργεια rapid ή self test για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου», δημιουργεί μια σύγχυση ως προς τις κυβερνητικές επιλογές.

Δηλαδή, σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί ως τώρα, η κυβέρνηση θα τιμωρεί ένα παιδί (ναι, παιδί για όποιον δεν διάβασε καλά) που δεν θα κάνει το self test και θα του απαγορεύει, όχι μόνο να πάει σχολείο, αλλά και να παρακολουθήσει τα μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης, αλλά για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου δεν είναι υποχρεωτικό; Αν φαίνεται μόνο σε εμάς περίεργο, τότε… πάσο.

Κατά τα άλλα, ο κ. Σταμπολίδης είπε ότι από Δευτέρα θα βγουν και οι απαγορευτικές κορδέλες σε τμήματα των σούπερ μάρκετ και θα μπορούν πλέον να πωλούν όλα τα προϊόντα τους.

Τέλος για την απόφαση να μην ανοίξουν τα καταστήματα σε ΘεσσαλονίκηΚοζάνη και Αχαΐα (όπου θα επιτρέπονται ωστόσο οι διαδημοτικές μετακινήσεις τα Σ/Κ) δήλωσε: «Προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να επανεκκινήσουμε κλάδους που έχουν δείξει ότι δεν επιβαρύνουν, χωρίς να στέλνουμε όμως το μήνυμα ότι έχουν ανοίξει τα πάντα και μπορούμε να είμαστε όλοι έξω».

 newsbreak

https://aphdalosnays.blogspot.com/2021/04/blog-post_76.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια