ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Γεωργιάδης: «Πρώτα θα ανοίξει πλήρως το λιανεμπόριο και μετά η εστίαση»Ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι τις ημερομηνίες θα τις αποφασίσει η Επιτροπή

Κανένας συγκεκριμένος χρονικός ορίζοντας δεν φαίνεται να υπάρχει ακόμα στο άνοιγμα της εστίασης, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον. Ο Άδωνις Γεωργιάδης απέφυγε νωρίτερα να δώσει ημερομηνίες και αρκέστηκε να αναφέρει ότι ο «φάκελος» εστίαση θ’ ανοίξει αφού ανοίξει πλήρως το λιανεμπόριο.

«Οι εισηγήσεις των ειδικών καθορίζουν τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης όσον αφορά στο άνοιγμα της κοινωνίας και της οικονομίας», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, επισημαίνοντας ότι για το λόγο αυτό αποφασίστηκαν οικονομικά εργαλεία για τη στήριξη των επιχειρήσεων που θα μείνουν κλειστά και τον Απρίλιο.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι η κυβέρνηση θέλει από την Δευτέρα να ανοίξουν όλα τα καταστήματα και στις «κόκκινες» περιοχές, όμως αυτό θα εξαρτηθεί από την επιδημιολογική εικόνα και τις σχετικές εισηγήσεις των ειδικών.

Γεωργιάδης: «Προτεραιότητα έχει το λιανεμπόριο»

«Θα πειθαρχήσουμε στις εισηγήσεις των ειδικών» είπε χαρακτηριστικά, ενώ εκτίμησε ότι η κατάσταση στα τέλη Απριλίου θα είναι πολύ καλύτερη. Απέφυγε να δώσει ημερομηνία για το άνοιγμα της εστίασης, λέγοντας πως προτεραιότητα είναι να ανοίξει πλήρως το λιανεμπόριο και μετά η εστίαση.

 newsbreak

https://esyaheronta.blogspot.com/2021/04/blog-post_97.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια