ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η κυβέρνηση οφείλει τώρα να αποπέμψει την κ. Πελώνη μετά την αδιανόητη δήλωση! (video)

πελώνη


Χαρακτήρισε πρόβλημα της Γαλλίας την απειλή από τουρκικό πολεμικό σε γαλλικό ερευνητικό εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας!

Σε μία δήλωση εθνικής ντροπής προέβη πριν από λίγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του Αlpha αναφορικά με το απίστευτο συμβάν, όπου τουρκικό πολεμικό σκάφος εισέβαλε στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και απείλησε γαλλικό ερευνητικό το οποίο διεξήγαγε έρευνες στην περιοχή.

Απάντησε συγκεκριμένα: «Δεν αναμένω κάτι, έχουμε πει επανειλημμένα ως προς τα ελληνοτουρκικά ότι εμείς επιδιώκουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας και αποκλιμάκωση, το περιστατικό αυτό αφορά τη γαλλική πλευρά»!!

Φαίνεται ότι η κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται τις τεράστιες ευθύνες που έχει για την υπεράσπιση της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η έλλειψη οποιασδήποτε διορθωτικής δήλωσης και φυσικά η παραμονή της κυβερνητικής εκπροσώπου στην θέση της.

Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο διότι η τουρκική πρόκληση έγινε εντός της ελληνικής θαλάσσιας ζώνης, η οποία μάλιστα οριοθετήθηκε με την Αίγυπτο πριν από λίγους μήνες, σε μία συμφωνία που παρουσιάστηκε με τυμπανοκρουσίες από την ελληνική κυβέρνηση.

Επαναλαμβάνουμε, η συγκεκριμένη δήλωση συνιστά απεμπολήσει εθνικής κυριαρχίας, προκαλεί τεράστια ζημιά στα εθνικά συμφέροντα και πρέπει ή να ανασκευαστεί ή να αποπεμφθεί η κυβερνητική εκπρόσωπος. Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ

https://aphdalosnays.blogspot.com/2021/04/video_19.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια