ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

“Σχέδιο του ΟΗΕ” για να ενσωματωθούν στην Ελλάδα 40.000 πρόσφυγες | Ατζέντα 21

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;


ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΣ 10/05/2019  ΑΛΛΑ  ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ


Τη σταδιακή ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία περίπου 40.000 προσφύγων οι οποίοι αναμένεται να πάρουν άσυλο από τους συνολικά 72.000 που έχουν καταθέσει αίτηση μέχρι και τις 25 Απριλίου θα επιχειρήσει το επόμενο διάστημα η Ύπατη Αρμοστεία σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές


Παράλληλα στα σχέδιά της είναι και η αύξηση των περίπου 5.000 διαμερισμάτων τα οποία ενοικιάζουν πρόσφυγες μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε όλη την Ελλάδα και όχι η δημιουργία νέου καμπ φιλοξενίας.

Ζητούμενο, είπε ο αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα (UNHCR) Φιλίπ Λεκλέρκ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ethnos.gr, είναι η σταδιακή και ομαλή ενσωμάτωση των ανθρώπων που προέρχονται από πολέμους και διώξεις στην ελληνική κοινωνία.

Ο ίδιος αναγνώρισε ότι αυτό είναι ένα δύσκολο στοίχημα δεδομένου ότι πολλοί Έλληνες αναγκάζονται λόγω της κρίσης να εγκαταλείψουν την χώρα και να αναζητήσουν στο εξωτερικό δουλειά. Ωστόσο η ενσωμάτωση των Σύριων, των Αφγανών αλλά και των Ιρακινών στην ελληνική κοινωνία είναι εφικτή πρόσθεσε φέροντας ως παράδειγμα την αλβανική κοινότητα.

Σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας στην Ελλάδα έχουν δημιουργεί 24.000-25.000 θέσεις σε 5.000 ενοικιαζόμενα σπίτια σε όλη την Ελλάδα. Ο αριθμός αυτός θα πρέπει να αυξηθεί το επόμενο διάστημα ανέφερε τονίζοντας ότι είναι ένα δύσκολο και ακριβό πρότζεκτ το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία και θα πρέπει να αποφασίσει να διαθέσει και τα αντίστοιχα κονδύλια.

«Σιγά, σιγά πρέπει να σταθούν στα πόδια τους και να ζήσουν μόνοι τους στην ελληνική κοινωνία, να μάθουν τα έθιμα και τη γλώσσα όπως έκανε με επιτυχία και η αλβανική κοινότητα. Αυτό είναι το επόμενο βήμα της Ύπατης Αρμοστείας στην Ελλάδα. Και παρατηρούμε ότι η μεγάλη πλειοψηφία μαθαίνει ελληνικά» είπε στο ethnos.gr ο κ. Λεκλέρκ προσθέτοντας ότι «αυτοί οι άνθρωποι συμβάλουν στο συνεχές χτίσιμο της κοινωνίας». Αναγνώρισε επίσης ότι το προσφυγικό βάρος θα πρέπει να μοιραστεί και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι οποίες θα πρέπει να αναλάβουν το μερίδιο που τους αναλογεί.

Σχολιάζοντας τα συχνά τροχαία ατυχήματα με πρόσφυγες κάλεσε την αστυνομία να είναι πιο προσεχτική στις επιχειρήσεις της προκειμένου αυτά να αποφεύγονται ενώ τόνισε ότι θα πρέπει η πολιτεία να πληροφορεί καλύτερα τους πρόσφυγες τους κινδύνους που διατρέχουν πριν αποφασίσουν να ακολουθήσουν τους διακινητές. Αναφερόμενος τέλος στην εκπαίδευση των προσφυγόπουλων τόνισε ότι πάνω από 13.000 παιδιά φοιτούν πλέον σε τάξεις υποδοχής και δομές υποδοχής για την εκπαίδευση χωρίς προβλήματα.
Οι “συνωμοσιολόγοι” των προηγούμενων δεκαετιών επαληθεύονταιΠως θα έλεγαν σήμερα; Γράφετε “fake news”. Αλλά οι πρώτοι αναλυτές της Ατζέντας 21 στις αρχές της δεκαετίας ’90, θα πρέπει σήμερα να αναγνωριστούν και για την ευστοχία τους, αλλά και για το θάρρος τους να κάνουν τον κόπο να “μεταφράσουν” για το ευρύ κοινό το κείμενο που είναι γραμμένο ανάμεσα στις γραμμές της Ατζέντας 21, του ΟΗΕ.

Και για όσους ακόμα δεν γνωρίζουν τι είναι, είναι αυτό που ακούν από τα χείλη των πολιτικών μας να αναφέρεται ως “Βιώσιμη Ανάπτυξη”.

Τον Ιούνιο του 1992 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας και υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, δόθηκε ένα βροντερό παρών από κυβερνητικές αντιπροσωπείες 178 κρατών μελών του ΟΗΕ, μέλη διαφόρων ΜΚΟ και άλλων τοπικών αρχών, αντιπρoσώπους αναπτυξιακών και περιβαλλοντικών οργανώσεων 120 χωρών, επιστήμονες και ερευνητές από ολόκληρο τον πλανήτη (όλα σχεδιασμένα και οργανωμένα από τον Ροκφέλερ), προκειμένου να εξετασθούν ζητήματα για την ανάπτυξη και το περιβάλλον στον 21ο αιώνα. Στο συνέδριο αυτό υπογράφηκαν διάφορα ντοκουμέντα μεταξύ αυτών και αυτό που ονομάζεται Agenda 21.

Στις περίπου 400 σελίδες και 40 κεφάλαια του αναγράφονται τα κεντρικά σημεία που αφορούν στην αντιμετώπιση των βασικών προβλημάτων του 21ου αιώνα σχετικά με την αειφόρο ανάπτυξη και τη σύνδεσή τους με το περιβάλλον, καθώς και τρόποι με τους οποίους η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να αντιδράσει, έτσι ώστε να αντιμετωπισθούν τα φλέγοντα ζητήματα. Τα ΜΜΕ τότε, έδειξαν τεράστιο και πρωτοφανές ενδιαφέρον και ανέδειξαν το συνέδριο του Ρίο ως το πολιτικό γεγονός της χρονιάς, όπου για πρώτη φορά βρήκαν τόση μεγάλη απήχηση θέματα που άπτονται των περιβαλλοντικών και αναπτυξιακών ζητημάτων.

Από ελληνικής πλευράς, η τότε κυβέρνηση Μητσοτάκη – ΚΚΕ, έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή της. Αδιάφορο παραμένει αν διάβασαν ποτέ το κείμενο, αν το διάβασαν και το κατανόησαν, αν ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέρει τι ακριβώς υπέγραψε ο πατέρας του, ή κι αν ακόμα τον ενδιαφέρει, φτάνει που είναι του μπαμπά του κατόρθωμα αλλά και του ΟΗΕ.

Στην Α21 -ή όπως αλλιώς αναφέρεται από τους πολίτες, Η ταφόπλακα των λαών- προβλέπεται και η μετανάστευση ως απαραίτητο “στοιχείο” της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Και οι ενσωμάτωση της στις νέες τοπικές κοινωνίες, όπως ακριβώς το αναφέρει και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Όλες αυτές οι αποφάσεις του 1992, έχουν ξανά και ξανά επικυρωθεί σε μεταγενέστερες συνόδους (summits) όπως και αυτή που τιτλοφορείται ως Ατζέντα 2030, η οποία βάζει στόχους για την 3η δεκαετία του 21ου αιώνα.

Φυσικά όταν γίνονται όλα αυτά, και η Α21 προχωράει λόγω άγνοιας του κόσμου και (σκόπιμης) αδιαφορίας όλων κομμάτων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σας απασχολεί με το κότερο του Τσίπρα κι αν ο πατέρας του είχε συνάψει ή όχι επαγγελματικές συνεργασίες με την χούντα, αφήνοντας στο σκοτάδι τη συμμετοχή του δικού του πατέρα με την παγκόσμια χούντα του ΟΗΕ και των εταιριών που τον στηρίζουν.

Αυτό το σχέδιο μαζικής μετανάστευσης που βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σε εξέλιξη, είναι μια καλά οργανωμένη τρομοκρατία και γενοκτονία που χρηματοδοτείται από την Αμερική, το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ, και λαμβάνει χώρα στη Μέση Ανατολή, οδηγώντας απελπισμένους ανθρώπους να αναζητήσουν άσυλο αλλού.

Και όλοι σωπαίνουν. Γιατί τα μεγάλα μυστικά ξέρουν πάντα να κρύβονται σε κοινή θέα: Βιώσιμη Ανάπτυξη.ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;
ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ.
ΟΜΩΣ Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ 178 ΧΩΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΕΚΤΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ, ΕΝΩ ΤΟ “ΒΙΩΣΙΜΟ” ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.
ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21; ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ; ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ;
ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ.

https://kassopaiahora.blogspot.com/2021/05/40000-21.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια