ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

«Λεφτόδεντρα» στους δήμους η λύση για το Μεταναστευτικό, κατά τον Μηταράκη

Μηταράκης


Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου συνεχίζει να μοιράζει λεφτά, για να φέρει εις πέρας την αποστολή του

Με γήπεδα ποδοσφαίρου και επισκευές σε σχολεία προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι της μετατροπής των ακριτικών περιοχών της χώρας μας σε… «μουσουλμανοχώρια» ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο οποίος συνεχίζει να… μοιράζει λεφτά, για να φέρει εις πέρας την αποστολή του!

Όπως ανακοινώθηκε χθες από το Ταμείο Αλληλεγγύης του υπουργείου του, εγκρίθηκαν «στο πλαίσιο της στήριξης των τοπικών κοινωνιών που συμβάλλουν στη διαχείριση του Μεταναστευτικού»… Όπως μάλιστα υποστήριζαν κάτοικοι περιοχών, είναι ακριβώς αυτά τα «προγράμματα» που έκαναν εκλεγμένους δημοτικούς άρχοντες να κάνουν στροφή 180 μοιρών μετά την εκλογή τους!

Έτσι, κατόπιν πρόσκλησης του υπουργείου, οι δήμοι Δυτικής ΛέσβουΧίου και Ζηρού χρηματοδοτούνται με συνολικό ποσό 875.000 ευρώ για δημοτικά έργα, έπειτα από προτάσεις που κατέθεσαν, κατά την κρίση τους και βάσει των τοπικών αναγκών. Συγκεκριμένα, στη Δυτική Λέσβο θα δοθούν 90.000 ευρώ για «ανακατασκευή του γηπέδου 5×5 στη Σκάλα Συκαμνιάς, στον Δήμο Χίου 380.000 ευρώ για επισκευή και συντήρηση δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων, ενώ στον Δήμο Ζηρού στην Πρέβεζα θα δοθούν 400.000 περίπου ευρώ για επισκευές σε λύκειο και τη βελτίωση εγκαταστάσεων του δημοτικού γηπέδου».

Το Μεταναστευτικό ως οικονομικό ζήτημα

Κάποιοι, απ’ ό,τι φαίνεται, αντιμετωπίζουν το Μεταναστευτικό αποκλειστικά ως οικονομικό ζήτημα και θεωρούν ότι μπορούν με τέτοιου είδους «μπιχλιμπίδια», τα οποία καλούνται να διαχειριστούν οι δημοτικές Αρχές, να «εξαγοράσουν» τις συνειδήσεις αυτών που αντιστέκονται στον εποικισμό της χώρας.

https://aphdalosnays.blogspot.com/2021/06/blog-post_46.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια