ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Κυβέρνηση Μητσοτάκη / Ετοιμάζεται να αγοράσει κι άλλο VIP αεροσκάφος

 Η Ελλάδα διαθέτει ήδη τρία VIP αεροσκάφη και φαίνεται ότι ετοιμάζεται να αποκτήσει και τέταρτο

Μετά την ανακαίνιση του Μεγάρου Μαξίμου δια χειρός Μαρέβας Μητσοτάκη, η κυβέρνηση φαίνεται ότι ετοιμάζεται να προχωρήσει στην αγορά νέου VIP αεροσκάφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του militaire.gr η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη VIP αεροσκάφους,το οποίο θα προστεθεί στα τρία που ήδη που διαθέτει η χώρα.

Αεροσκάφος Falcon 7X της Dassault
(DASSAULTFALCON.COM)

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο στόχαστρο έχει βρεθεί έχει ένα αεροσκάφος Falcon 7X, της γαλλικής Dassault. Είναι η εταιρεία που κατασκευάζει τα μαχητικά αεροσκάφη Rafale. Η Dassault πρότεινε ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο αεροσκάφος Falcon 7X στην ελληνική κυβέρνηση σε τιμή 22 εκατομμυρίων ευρώ , από τα 36 εκατομμύρια που κοστίζει καινούργιο.

Αεροσκάφος Falcon 7X της Dassault
(DASSAULTFALCON.COM)

Οι διαδικασίες προχωρούν και όπως λένε οι πληροφορίες η απόκτηση του Falcon 7X θα ενταχθεί στο «πακέτο» της αγοράς των Rafale, περίπου ως «αντισταθμιστικό» ώστε να μη μας φανεί και το κόστος του.

Αεροσκάφος Falcon 7X της Dassault
(DASSAULTFALCON.COM)

Η Ελλάδα διαθέτει ήδη τρία VIP αεροσκάφη.Ο ελληνικός στόλος VIP αεροσκαφών σήμερα αποτελείται από ένα Gulfstream V (G-500), ένα ERJ-135BJ και ένα ERJ-135LR Legacy.

                      ΠΗΓΗ                

https://aphdalosnays.blogspot.com/2021/06/vip.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια